Ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Αποκόρωνα

Χανιά
Ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Αποκόρωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όπλο πυροβόλισε τον 48χρονο επιχειρηματία και του προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Εξιχνιάστηκε μόλις χτες η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας που διαπράχτηκε σε βάρος ενός 48χρονου επιχειρηματία το Σάββατο 19 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, με πυροβόλο όπλο προσπάθησε να αφαιρέσει τη ζωή του συμπολίτη του ένας 47χρονος σε περιοχή του Δήμου Αποκόρωνα και συγκεκριμένα στο χώρο υποδοχής ενοικιαζόμενων δωματίων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να προκαλέσει σωματικές βλάβες στον 48χρονο και συγκεκριμένα να τον τραυματίσει στο χέρι και το πόδι.

Στη συνέχεια, ο δράστης εξαφανίστηκε και η αστυνομία ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό.

Όμως, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 47χρονος διέπραξε αυτή την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας

«Εξιχνιάστηκε, χθες (30.05.2018) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, σε περιοχή του Δήμου Αποκόρωνα.

Ειδικότερα, την 19.05.2018 σε περιοχή του Δήμου Αποκόρωνα, άγνωστος δράστης με τη χρήση πυροβόλου όπλου τραυμάτισε τον 48χρονο προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 47χρονος διέπραξε την παραπάνω πράξη.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News