Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Μητσοτάκη από τον «άγρυπνο φρουρό» του, Μ. Γρυλλάκη

Χανιά
Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Μητσοτάκη από τον «άγρυπνο φρουρό» του, Μ. Γρυλλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολόκληρη η οικογένεια Μητσοτάκη βρέθηκε στα Χανιά

Συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση στο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Κωνταντίνου Μητσοτάκη. Ολόκληρη η οικογένεια Μητσοτάκη έδωσε το «παρών» ενώ παρέστησαν πολλά πολιτικά πρόσωπα στο ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Χανιά.

Μεταξύ άλλων στο μνημόσυνο και ο απόστρατος αστυνομικός του αείμνηστου πολιτικού, Μανούσος Γρυλλάκης που μόταν ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο αγκάλιασε τον Κυριάκο Μητοτσάκη. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βρέθηκε για 4 δεκαετίες "άγρυπνος φρουρός" στο πλευρό του επίτιμου προέδρου.

Μοιράστηκε με τον τρόπο αυτό συναισθήματά του και τον πόνο του με την οικογένεια του εκλιπόντος.

Αρκετοί πάντως Χανιώτες μετά το μνημόσυνο έσπευσαν να χαιρετήσουν τον πρόεδρο της ΝΔ ενώ στο βίντεο αποτυπώθηκε και ο ασπασμός του με τον άλλοτε πιστό φρουρό του πατέρα του. 

Το μνημόσυνο τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί βουλευτές της ΝΔ όπως ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Νίκος Δένδιας, ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης. Επίσης παραβρέθηκε και ο ακαδημαϊκός και καθηγητής στο Πολυτεχενείο Κρήτης Κώστας Συνολάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News