Χανιά

Τρεις λέξεις... στο «ματωμένο» δρόμο όπου χάθηκε ο άτυχος ποδηλάτης

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία των Χανίων από το δεύτερο τροχαίο μέσα σε λίγες εβδομάδες στο ίδιο περίπου σημείο, την οδό Τσόντου Βάρδα.

Αυτή τη φορά «χάθηκε» 57χρονος ποδηλάτης, πατέρας 5 παιδιών στον οποίο είπαν την Παρασκευή το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι.

Μάλιστα στο σημείο όπου «έσβησε» έχουν γραφτεί οι λέξεις «όχι άλλο αίμα» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αλλεπάλληλα τροχαία των Χανίων και το χαμό τόσων θυμάτων στην άσφαλτο. Θορυβημένοι είναι και οι ποδηλάτες καθώς πρόκειται για το δεύτερο θύμα με ποδήλατο μέσα σε λίγους μήνες.

Μάλιστα η συλλογικότητα «ΠοδηΛάτρεις» οργανώνει μια βουβή ποδηλατοπορεία διαμαρτυρίας για τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα, «για να μην ξεχνάμε ούτε τα θύματα, ούτε τους υπεύθυνους για αυτά» όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσης. Η πορεία οργανώνεται την Τρίτη 29/5 στις 19.31 στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Θρίλερ με την αναζήτηση του οδηγού

Υπενθυμίζεται ότι πίσω από τροχαίο κρύβεται μια μπερδεμένη υπόθεση αφού αναζητείται ο οδηγός που ευθύνεται για το δυστύχημα .

 Όπως έγραψε το neakriti.gr στην αστυνομία προσήχθη μια γυναίκα που όπως τελικά αποδείχτηκε αν και σχετίζεται με την υπόθεση, τελικά δεν έχει καμία εμπλοκή με το μοιραίο αυτοκίνητο που «ευθύνεται» για την σύγκρουση με το ποδήλατο.

Επίσης έξω από τα γραφεία της τροχαίας είναι σταθμευμένο και το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στη φονική σύγκρουση της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο φαίνεται να ανήκει σε άνδρα που βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ το όχημα της στιγμή της σύγκρουσης φαίνεται να οδηγούσε συγγενικό άτομο του κατόχου του Ι.Χ το οποίο όμως και εκείνο σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες έφυγε για το εξωτερικό.

 

 

Σχόλια