Στα Χανιά σήμερα ο Σταύρος Κοντονής

Χανιά
Στα Χανιά σήμερα ο Σταύρος Κοντονής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Χανιά βρίσκεται ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση με θέμα: «Ασφάλεια και Αντεγκληματική πολιτική: Μια προοδευτική απάντηση».

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και λαμβάνει χώρα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά απόψε στις 7 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του ο υπουργός θα επισκεφτεί τα δικαστήρια των Χανίων, ενώ την Κυριακή θα μεταβεί στο Λασίθι, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης.

Πιο αναλυτικά ο κ. Κοντονής το πρωί της Παρασκευής θα επισκεφθεί τα Δικαστήρια των Χανίων, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους Προϊσταμένους του Εφετείου, του Πρωτοδικείου, του Ειρηνοδικείου και της Εισαγγελίας καθώς και με εκπροσώπους του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων και του Δικηγορικού Συλλόγου.

Το πρόγραμμα του υπουργού περιλαμβάνει επίσης επίσκεψη στην Αγροτική Φυλακή Αγιάς, ενώ θα παραστεί στην τελετή απονομής των Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης στους 30 συμμετέχοντες του προγράμματος Μαγειρικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News