Χανιά

Συγκινητική πράξη για τους τρεις νέους που «έσβησαν» στα Σφακιά

Στη μνήμη του Κωστή, του Στέλιου και του Μανώλη που «χάθηκαν» στο «ματωμένο» μπάτσελορ.

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία των Χανίων από τον άδικο χαμό του επιχειρηματία και των δύο οδοντιάτρων σε ναυτικό δυστύχημα.

Μάλιστα σήμερα μια συγκινητική πράξη υλοποιήθηκε στη μνήμη των τριών αδικοχαμένων νέων οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στο «ματωμένο» μπάτσελορ που πραγματοποιήθηκε στα Σφακιά.

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στο παλιό λιμάνι Χανίων προσέφερε -όπως τουλάχιστον είχε ανακοινωθεί- συσσίτιο σε όσους έχουν ανάγκη, στη μνήμη των τριών νέων. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση της οικογένειας τη Δευτέρα αναφέρεται:

«Θα αποχαιρετήσουμε τον Κωστή και τον Στέλιο, τα Κωνστανταράκια τα αδερφάκια μας, που έφυγαν τόσο άδικα από κοντά μας. Την Τρίτη θα διανεμηθεί φαγητό σε συσσίτια και από το εστιατόριό μας σε όλους όσους έχουν ανάγκη, στη μνήμη των κολλητών μας και του Μανώλη. Να έρθετε να πάρετε όλοι, αν όχι για εσάς, για οποιονδήποτε νομίζετε ότι μπορεί να βοηθήσει και έχει ανάγκη».

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν τα δύο αδέλφια Στέλιος και Κωστής Κωνστανταράκης 32 και 33 ετών. Μία ημέρα πριν, σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε και η κηδεία του 35χρονου Μανώλη Τσεπίση.

Εκτός κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων ο τέταρτος της παρέας που επέβαινε στο μοιραίο σκάφος που δεν γνωρίζει την αλήθεια για τον τραγικό χαμό των φίλων του.

 

Σχόλια