Δεν ξέρει για το θάνατο των τριών φίλων του στα Σφακιά ο μοναδικός επιζών

Χανιά
Δεν ξέρει για το θάνατο των τριών φίλων του στα Σφακιά ο μοναδικός επιζών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματικές είναι οι πτυχές της τραγωδίας στα Σφακιά καθώς ο μοναδικός επιζών δεν γνωρίζει την αλήθεια.

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που συγκλονίζει από το πρωί του Σαββάτου την Κρήτη παίχτηκε στα Χανιά, όπου συγγενείς , φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτισαν τα δύο αδέλφια Στέλιο και Κωστή Κωνστανταράκη 32 και 33 ετών. Μία ημέρα πριν, σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου τελέστηκε και η κηδεία του 35χρονου Μανόλη Τσεπίση.

Βαρύ το πένθος στην κοινωνία των Χανίων για τα αδικοχαμένα παλικάρια που έχασαν τη ζωή τους στο ναυτικό δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στο Λουτρό Σφακίων, ενώ εκτός κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων ο τέταρτος της παρέας που επέβαινε στο μοιραίο σκάφος.

Δεν ξέρει τίποτα για τον θάνατο των τριών φίλων του

Πρόκειται για έναν 31χρονο Χανιώτη, τραγικό πρόσωπο της ανείπωτης τραγωδίας, που μέχρι χθες δεν είχε ενημερωθεί για τον θάνατο των τριών φίλων του. Ο νεαρός, που ανασύρθηκε από τη θάλασσα περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχοντας τις αισθήσεις του, έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τη σπονδυλική στήλη. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργο Ζουρίδη «παρακολουθείται από τους γιατρούς και αν και πολυτραυματίας η υγεία του εξελίσσεται καλά και χωρίς προβλήματα».

Ο νεαρός είναι αποκλεισμένος από μέσα πληροφόρησης, προκειμένου να διαφυλαχτεί όσο οι γιατροί κρίνουν αναγκαίο, η ψυχολογική του κατάσταση και να μην επιβαρυνθεί περεταίρω. «Υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των γιατρών και της οικογένειας του νεαρού, ώστε να μην δει εφημερίδες ή τηλεοράσεις. Δεν γνωρίζει για τον θάνατο των συνεπιβατών του στο μοιραίο σκάφος» είπε ο κ. Ζουρίδης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News