Το τελευταίο αντίο στα δύο αδέρφια που σκοτώθηκαν στα Σφακιά

Χανιά
Το τελευταίο αντίο στα δύο αδέρφια που σκοτώθηκαν στα Σφακιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Κυριακή αποχαιρέτησαν τον 35χρονο Μανώλη - θύμα της ανείπωτης τραγωδίας.

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν σήμερα τα δύο αδέρφια, ο Στέλιος και ο Κώστας που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα Σφακιά, σε μια τραγωδία που δεν τη χωράει ανθρώπου νους.

Η κηδεία των δύο αδερφών έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά. Οι σοροί βρίσκονταν στο σπίτι τους από τις 9 το πρωί, ενώ στις 11:30 περίπου μεταφέρθηκαν στο ναό..

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του αδικοχαμένου Μανώλη Τσεπίση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στον Άγιο Νεκτάριο στα Παχιανά, όπου πλήθος κόσμου βρέθηκε για να αποχαιρετήσει τον 35χρονο που έφυγε τόσο νωρίς.    

Στο μοιραίο σκάφος, αυτοί οι τρεις άνθρωποι βρήκαν φριχτό θάνατο όταν  το ταχύπλοο σκάφος «Νίκος», στο οποίο επέβαιναν, προσέκρουσε στα βράχια ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή «Μούρου», στο Λουτρό Σφακίων.

Δύο αδέλφια οδοντίατροι και ένας ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης είναι τα θύματα της τραγωδίας, που γράφτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στα Σφακιά, με τα Χανιά και όλη την Κρήτη να έχουν βυθιστεί για μια ακόμη φορά στο πένθος.

Στο σκάφος οι επιβάτες ήταν 4, εκ των οποίων για τους τρεις έμελλε να κοπεί το νήμα της ζωής με τον πλέον άδοξο και τραγικό τρόπο, ενώ πιο τυχερός στάθηκε ο 31χρονος, τέταρτος επιβάτης, που γλίτωσε με πολλαπλά κατάγματα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, εκτός κινδύνου. Μάλιστα, ο 31χρονος τραυματίας είναι ο κουμπάρος που θα πάντρευε το ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις επιβαίνοντες στο ταχύπλοο επέστρεφαν από το χωριό Αγία Ρουμέλη στο Λουτρό. Τα γέλια και οι χαρές όμως μετατράπηκαν σε δάκρυα, αφού η παρέα των τεσσάρων δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ στο Λουτρό.

Ο λόγος της μοιραίας συνάθροισης ήταν το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους που παντρεύεται, με αποτέλεσμα η παρέα να σμίξει στα νότια παράλια του νομού και να γιορτάσει τις τελευταίες στιγμές της εργένικης ζωής του γαμπρού.

Μέσα όμως σε λίγα λεπτά, η κακιά η ώρα μετέτρεψε τη χαρά σε οδυρμό, ειδικά για τις οικογένειες και τους φίλους του Μανόλη, του Κωστή και του Στέλιου, που έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα στα Σφακιά, όταν το ταχύπλοό τους προσέκρουσε σε βράχια. Πρόκειται για τον 32χρονο οδοντίατρο Στέλιο Κωνστανταράκη, τον 33χρονο αδερφό του Κωστή Κωνστανταράκη, ο οποίος ήταν επίσης οδοντίατρος, και τον 35χρονο Μανόλη Τσεπίση, ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία των Χανίων, καθώς ήταν ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου διασκέδασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News