Συνελήφθησαν με 1,2 κιλά κοκαΐνης και μετρητά που προκαλούν ζάλη

Χανιά
Συνελήφθησαν με 1,2 κιλά κοκαΐνης και μετρητά που προκαλούν ζάλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα "έσπρωχναν" στην αγορά 1 κιλό και 229 γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ κατασχέθηκαν 110.000 ευρώ.

Έφερε με το πλοίο της γραμμής μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στα Χανιά μια 32χρονη γυναίκα και ήταν έτοιμη να την πουλήσει σε 44χρονο Αλβανό , εάν δεν ανέτρεπε τα σχέδιά της η αστυνομία. Τα δύο άτομα συνελήφθησαν ενώ στην κατοχή του 44χρονου βρέθηκαν συνολικά 110.00 ευρώ.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Χανίων,  44χρονος Αλβανός και 32χρονη Ελληνίδα , κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Χανίων εντοπίστηκε ο 44χρονος την ώρα που παραλάμβανε από την 32χρονη, μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 1 κιλό και 160 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 44χρονο βρέθηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 40.130 ευρώ το οποίο προοριζόταν για την αγορά της συγκεκριμένης ποσότητας κοκαΐνης καθώς και 2 συσκευές κινητών τηλεφώνων ως μέσα διευκόλυνσης για την αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 44χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 37 αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολικά 69 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 70.090 καθώς και 120 λίρες Αγγλίας.

Από την διενεργηθείσα έρευνα και προανάκριση της προέκυψε ότι η 32χρονη μετέφερε την ποσότητα κοκαΐνης με πλοίο της γραμμής από Πειραιά με προορισμό την αγορά των Χανίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγούνται στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News