Έκρυβε καλά σε καβάτζα 30 γρ. ηρωίνη σε μορφή βράχου, 46χρονος στα Χανιά

Χανιά
Έκρυβε καλά σε καβάτζα 30 γρ. ηρωίνη σε μορφή βράχου, 46χρονος στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε χώρο καβάτζα έκρυβε περίπου 30 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 295 ευρώ, 46χρονος Μαροκινός, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε χώρο (καβάτζα) τον οποίο χρησιμοποιούσε ο 46χρονος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα τρεις (33) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 28,6 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου.

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 295 ευρώ προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News