Συνελήφθησαν οι κατηζητούμενοι ισοβίτες - Τι δήλωσε ο 30χρονος δραπέτης στην ΚΡΗΤΗ TV

Χανιά
Συνελήφθησαν οι κατηζητούμενοι ισοβίτες - Τι δήλωσε ο 30χρονος δραπέτης στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγους μήνες πριν, ο ένας εκ των τεσσάρων που εξέτιε την ποινή του στη Φυλακή Αγιάς Χανίων, είχε μιλήσει στην ΚΡΗΤΗ ΤV. Μάλιστα τότε, δήλωνε ότι ονειρεύεται τη στιγμή της αποφυλάκισης του.

Ο 35χρονος, που θεωρείται το βαρύ χαρτί στο χώρο των συμβολαίων θανάτου κι έχει διαπράξει μεταξύ άλλων τη δολοφονία ενός παιδιού μόλις 2,5 ετών και ο 30χρονος καταδικασμένος σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφια σε επιχείρηση αστραπή της αστυνομίας.

Και οι τέσσερις που απέδρασαν την περασμένη Τετάρτη ήταν κρατούμενοι της Φυλακής Αγιάς Χανίων. Μάλιστα ο ένας, είχε μιλήσει τον περασμένο Δεκέμβριο στην Κρήτη ΤV.

Λίγους μήνες πριν την απόδραση του, ο 30χρονος από την Αλβανία τόνιζε ότι το σύστημα σωφρονισμού στην Ελλάδα δε βοηθά στην επανένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία, ωστόσο υπογράμμιζε ότι οι δράσεις που οργανώνονται στο κατάστημα κράτησης Κρήτη 1 στην Αγιά Χανίων δίνουν περισσότερες ευκαιρίες.

Ο 30χρονος βαρυποινίτης, είχε δραπετεύσει και στο παρελθόν από το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου ενώ είχε επιχειρήσει να δραπετεύσει από τις φυλακές Κέρκυρας σκάβοντας ένα τούνελ. Τον περασμένο Δεκέμβριο δήλωνε στην ΚΡΗΤΗ TV ότι η μέρα της αποφυλάκισης του αργεί αλλά ότι ονειρεύεται όπως κάθε κρατούμενος αυτή τη στιγμή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News