Χανιά

Χανιώτες μαθητές βραβεύτηκαν… «με την καρδιά τους»

Όχι μόνο με μία, αλλά με δύο διακρίσεις επέστρεψαν στην Κρήτη οι μαθητές του Γυμνασίου Αλικιανού στα Χανιά.

Όλα αυτά στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους, με τίτλο «Filmmakers 2018, οι μαθητές κινηματογραφούν… », όπου το Γυμνάσιο Αλικιανού απέσπασε δύο βραβεία: το Β΄ Βραβείο Ταινίας Ντοκιμαντέρ και το βραβείο πρωτότυπης Μουσικής, για την ταινία τους «Με την καρδιά μου…».

Η ταινία του Γυμνασίου Αλικιανού «Με την καρδιά μου…» παρακολουθεί τα συναισθήματα που βίωσε μία μαθήτρια του σχολείου και το περιβάλλον της (οικογενειακό & σχολικό) με αφορμή μία χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς και προβλήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών του 5ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Δείτε την ταινία:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γυμνασίου, το σχολείο εκπροσώπησαν στην τελετή οι καθηγήτριες Αργυρώ Τζαγκαράκη και Ελπίδα Χελιουδάκη, που επιμελήθηκαν την  ταινία, η μουσικός Λουκία Καρακώστα, η οποία συνέθεσε την πρωτότυπη μουσική της ταινίας, καθώς και η μαθήτρια της Β΄ τάξης  Ευαγγελία Σαμιώτη.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 21 Απριλίου, στο Κολλέγιο Αθηνών Ψυχικού.

Το σχολείο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Πλατανιά και ιδιαίτερα στο Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαλανδράκη για την όλη του στήριξη.

Σχόλια