Αναστάτωση στα Χανιά μετά από φωτιά στο κέντρο

Χανιά
Αναστάτωση στα Χανιά μετά από φωτιά στο κέντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός σήμανε στις 2:30 τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική υπηρεσία των Χανίων μετά από φωτιά στο κέντρο της πόλης.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε στη σκεπή κτηρίου στην περιοχή "Νέα Καταστήματα". Έκαιγε σκεπή με κεραμίδια πρώτου ορόφου πάνω από καφετέρια στο κέντρο των Χανίων.

Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής τόσο για την κατάσβεση της φωτιάς όσο και για να μην επεκταθεί σε παρακείμενα κτήρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε άνδρες, οι οποίοι ρίχτηκαν στη "μάχη" με τις φλόγες.

Τουλάχιστον επί μιάμιση ώρα περίπου πάλευαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ μέχρι τα ξημερώματα σχεδόν ένα όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων παρέμενε στο σημείο υπό το φόβο τυχόν αναζωπυρώσεων.

Η φωτιά, που προκάλεσε την ολοκλήρωτική καταστροφή του σπιτιού, ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ τα αίτια εκδήλωσης πρόκειται να διερευνηθούν από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στα Χανιά.

https://www.youtube.com/watch?v=PDVEleVXzj8?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News