Και η Αστυνομία έχει τον «πνευματικό» της

Χανιά
Και η Αστυνομία έχει τον «πνευματικό» της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά στους αστυνομικούς υπαλλήλους των Χανίων βρέθηκε σήμερα ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδίτης, Νεκτάριος Κιούλος, με σκοπό την πνευματική στήριξη των αστυνομικών υπαλλήλων της Κρήτης

Κατέχοντας το βαθμό του ταξιάρχου, ο Νεκτάριος Κιούλος είναι ο μοναδικός Αρχιμανδρίτης της ΕΛ.ΑΣ., κι όπως δήλωσε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, ο ρόλος του είναι πιο χρήσιμος από ποτέ, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Χρειάζεται μια πνευματική ενίσχυση στο έργο της αστυνομίας, το οποίο είναι ψυχοφθόρο», συμπληρώνοντας ότι «Προσπαθούν κι αυτοί να έχουν την προσωπική τους ζωή, έχουν τα προσωπικά τους προβλήματα, πολλοί υπηρετούν σε άλλο μέρος και αυτό τους κάνει να νοιώθουν μοναξιά».

Στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης στα Χανιά τελέστηκε αγιασμός, ενώ ο Αρχιμανδρίτης εξέφρασε τη στήριξη του στο έργο των αστυνομικών του νησιού.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης «Με τον αγιασμό αυτό ξεκινάμε μια δύσκολη σεζόν, είναι η τουριστική σεζόν, και ο αγιασμός θα μας βοηθήσει να πάρουμε δύναμη για να φέρουμε εις πέρας αυτό το μεγάλο και δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η αστυνομία της Κρήτης».

Ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει αύριο την περιοδεία του στην Κρήτη με επισκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου και στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων. Ο ίδιος, εξάλλου, συνηθίζει να ενισχύει πνευματικά τους νέους αστυνομικούς.

Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων μετέφερε στον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Κιούλο το αίτημα της θέσπισης οργανικής θέσης ιερέα στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News