Mε λαμπαδηδρομία και τελετή, η αντίστροφη μέτρηση του Μαραθωνίου

Χανιά
Mε λαμπαδηδρομία και τελετή, η αντίστροφη μέτρηση του Μαραθωνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του τρίτου Μαραθωνίου Κρήτης άρχισε. Τέσσερις διαδρομές ,πάνω από 3000 συμμετοχές και παράλληλες εκδηλώσεις συνθέτουν το πάζλ της μεγαλύτερης διοργάνωσης αγώνων στο νησί. Στις 15 Απριλίου η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά στα Χανιά.

Η τελετή κοπής του κότινου από την αρχαία ελιά των Βουβών αλλά και η λαμπαδηδρομία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο αποτελούν τις κορυφαίες παράλληλες εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Κρήτης που είναι αφιερωμένος στον σπουδαίο ποιμενάρχη της Κρήτης μακαριστό μητροπολίτη Ειρηναίο Γαλανάκη.

Η οργανωτική επιτροπή έχει βάλει ψηλά τον πήχη της φετινής διοργάνωσης τόσο σε επίπεδο συμμετοχών όσο και σε επίπεδο ασφάλειας και επιτυχίας.

Για τις ανάγκες του 3ου Μαραθωνίου Κρήτης έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα από την Αστυνομική διεύθυνση Χανίων με 75 αστυνομικούς να βρίσκονται επι ποδός για τη διευκόλυνση τόσο του αγώνα όσο και των οδηγών.

Την Κυριακή από το πρωί μέχρι και την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου Κρήτης κλειστή θα είναι και η παλιά εθνική οδός Χανίων Κισάμου μέχρι τον κόμβο του Ταυρωνίτη ενώ μέσω Βλητέ θα διοχετεύονται τα οχήματα που θα κινηθούν από το Ακρωτήρι προς τα Χανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News