Είσαι φοιτητής; Δες πως θα κερδίσεις 8.000 ευρώ στο μεγαλύτερο επιχειρηματικό διαγωνισμό  

Κρήτη
Είσαι φοιτητής; Δες πως θα κερδίσεις 8.000 ευρώ στο μεγαλύτερο επιχειρηματικό διαγωνισμό  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπαίδευση
Τρίτη,20 Μαρ 2018, 09:00
Χανιά
Στην Κρήτη, για πρώτη φορά, έρχεται ο μεγαλύτερος φοιτητικός επιχειρηματικός διαγωνισμός στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε φοιτητές να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα!

Πρόκειται για το Mindspace Challenge 2018, το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας που διοργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά από το Mindspace και φέτος θα βρίσκεται στα Χανιά.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια πρόκληση αλλά και μια φανταστική ευκαιρία να κερδίσουν οι συμμετέχοντες γνώση και ένα ιδανικό δίκτυο επαφών, καθώς όλες οι ομάδες θα έχουν πρόσβαση στο δίκτυο αποφοίτων του Challenge.

16 ομάδες - ιδέες από τα Χανιά θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν στις 20-22 Απριλίου δωρεάν εργαστήρια όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στο επιχειρηματικό τους project με εξειδικευμένους εκπαιδευτές καθώς και με άτομα από τον χώρο της επιχειρηματικότητας. Στο τέλος του εργαστηρίου θα επιλεχθούν 3 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του προγράμματος στην Αθήνα.

Οι 3 νικήτριες ομάδες, θα λάβουν το έπαθλο των 8000 ευρώ σε χρηματοδότηση και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι του Mindspace στις ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μετουσίωση του οράματος του Mindspace, που είναι να εμπνεύσει και να εκπαιδεύσει φοιτητές να ασχοληθούν με πρακτικά προβλήματα που οδηγούν σε χρήσιμα προϊόντα και υπηρεσίες. Μέσω του Challenge 2017 ιδρύθηκαν ήδη 5 νέες επιχειρήσεις και δημιουργήθηκαν 30 νέες θέσεις εργασίας. Οι προσδοκίες μας για το 2018 μεγαλώνουν μαζί με το ίδιο το πρόγραμμα και με το σπουδαίο δίκτυο των συνεργατών μας.

Αν, λοιπόν, ασχολείστε με ένα καινοτόμο project και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα, μη χάσετε τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει το Challenge. Μπορείτε να κατεβάσετε το mobile application του Mindspace για να μάθετε περισσότερα και να συμπληρώσετε την αίτηση.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News