Haber46: «Ο Π. Καμμένος ξεπέρασε τα όρια, έχει το θράσος να απειλεί την Τουρκία»

Ελλάδα
Haber46: «Ο Π. Καμμένος ξεπέρασε τα όρια, έχει το θράσος να απειλεί την Τουρκία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι αλαζονικές δηλώσεις στην Ελλάδα ανεβάζουν την ένταση με την Τουρκία», αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα, το οποίο επιτίθεται σφοδρά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας μας κ. Πάνο Καμμένο, τονίζοντας ότι «ξεπέρασε τα όρια, αφού βρήκε το θράσος να απειλήσει την Τουρκία».

Ειδικότερα, το δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας Haber46 με τίτλο: «Ο Έλληνας υπουργός που ξέφυγε από τους Τούρκους στρατιώτες, ξεπέρασε τα όρια», κάνει αναφορά στις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας μετά τη στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, στην πρωτεύουσα.

Τι δήλωσε ο Π. Καμμένος την Κυριακή

Ο κ. Καμμένος στις δηλώσεις του την Κυριακή είπε πως: «Οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητά μας. Κάνουμε τα πάντα για την ειρήνη, αλλά όποιος αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία μας θα τον συντρίψουμε, όπως έκαναν οι Έλληνες το 1821».

Επίσης ανέφερε πως: «Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες, πρέπει να θυμούνται ότι το 1821 μια ψυχή, ο ελληνικός λαός ενωμένος και δυνατός, αντιμετώπισε την αυτοκρατορία και τη συνέτριψε».

Αναφορά στα Ίμια

Επίσης, ο δημοσιογράφος του δημοσιεύματος κάνει αναφορά και στην επίσκεψη που είχε κάνει ο υπουργός Άμυνας στα Ίμια, για τη ρίψη στεφάνου, στη μνήμη του πληρώματος του ελικοπτέρου που είχαν χάσει τη ζωή τους εκεί, τονίζοντας πως: «Όταν είδε τις τουρκικές δυνάμεις στην περιοχή, απομακρύνθηκε γρήγορα, χωρίς να κοιτάξει πίσω του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News