Συντετριμμένοι οι δημοσιογράφοι στο τελευταίο αντίο στο Νίκο Γρυλλάκη στα Χανιά

Κρήτη
Συντετριμμένοι οι δημοσιογράφοι στο τελευταίο αντίο στο Νίκο Γρυλλάκη στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον τόπο που αγαπούσε κι επισκεπτόταν με κάθε ευκαιρία, στον Αλίκαμπο Χανίων, επέστρεψε ο Νίκος Γρυλλάκης.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος και πρώτοι οι συνάδελφοι του από την κρατική τηλεόραση, αποχαιρέτησαν τον 55χρονο δημοσιογράφο που υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση το λειτούργημα, μέχρι το πρωί του Σαββάτου που έφυγε ξαφνικά.

Ο επί σειρά ετών δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης έφυγε προδομένος από την καρδιά του αφήνοντας πίσω του τη σύζυγο και το μόλις δυόμιση ετών αγοράκι τους. Βαριά η απώλεια και για τους συναδέλφους του που του είπαν συντετριμμένοι το τελευταίο αντίο.

Γεννημένος στη Γερμανία το 1963, ο Νίκος Γρυλλάκης μεγάλωσε στα Χανιά κι έδειξε από μικρή ηλικία την αγάπη του για τη δημοσιογραφία.

Εργάστηκε στον Κήρυκα Χανίων και ως ανταποκριτής σε πολλές εφημερίδες και στη συνέχεια στην ΕΡΤ με καθημερινή παρουσία στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές και ατέλειωτες ώρες ρεπορτάζ.

Βαρύ το πένθος στην οικογένεια του Νίκου Γρυλλάκη για την ξαφνική απώλεια του δικού τους ανθρώπου αλλά και στο χώρο της δημοσιογραφία που τόσο πολύ αγάπησε.

Το «Ύστατο Χαίρε» 

Το «ύστατο χαίρε» σε γενικό πένθος είπαν σήμερα το απόγευμα στον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη συγγενείς, φίλοι, Αρχές, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Βουλευτές, Δήμαρχοι, η δημοσιογραφική οικογένεια και οι συγχωριανοί του στον Αλίκαμπο Χανίων όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Την οικογένεια, τους συγγενείς του αείμνηστου Νίκου Γρυλλάκη συλλυπήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ σε δήλωση του στα ΜΜΕ ανέφερε: «Η Κρήτη αποχαιρετά σήμερα, πρόωρα, ένα δικό της παιδί, τον Νίκο τον Γρυλλάκη που διακρίθηκε για το ήθος, την εργατικότητα και την αντικειμενικότητα του στην δημοσιογραφία.

Εκφράζουμε ως Περιφέρεια τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συγγενείς και στην δημοσιογραφική οικογένεια. Θα τον θυμόμαστε πάντα».

Εκ μέρους των δημοσιογράφων της ΕΡΤ όπου εργαζόταν ο Νίκος Γρυλλάκης επικήδειο εκφώνησε ο δημοσιογράφος Αντώνης Αλαφογιώργος, που τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι παριστάμενοι συνάδελφοι και συνεργάτες σε εφημερίδες, στις δηλώσεις τους χαρακτήρισαν τον Νίκο Γρυλλάκη πρότυπο ήθους, εργατικότητας, επαγγελματικής συνέπειας και αντικειμενικότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News