Χανιά

Σήμερα το τελευταίο αντίο από τα Χανιά στο δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη

Φτωχότερη είναι η οικογένεια της ΕΡΤ, αλλά και ο χώρος της δημοσιογραφίας μετά τον ξαφνικό θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 55 ετων.

Το τελευταίο αντίο στον αγαπητό δημοσιογράφο είπαν συγγενείς και φίλοι σήμερα στις 15:30. Μάλιστα, η κηδεία πραγματοποιήθηκε  στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά και συγκεκριμένα στον Αλίκαμπο.

Η καρδιά του, που σταμάτησε τόσο αιφνίδια να χτυπά, άφησε πίσω τη γυναίκα και τον μονάκριβο γιο τους ο οποίος είναι περίπου δύο ετών.

Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κρήτη.

Ο Νίκος Γρυλλάκης είχε ζήσει και εργαστεί στο νησί, απ’ όπου καταγόταν, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια εργαζόταν στην Αθήνα για λογαριασμό της ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε η Βάλια Πετούρη στην εκπομπή «Επτά» που παρουσιάζει, ο δημοσιογράφος πήρε τηλέφωνο το σαββατοκύριακο στο κανάλι και είπε πως, λόγω αδιαθεσίας, δε θα πάει στη δουλειά του.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρονται μεταξύ των άλλων:

«Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, αναγνωρίζοντας τη μαχητικότητά του στη ζωή και τη δουλειά, τον είχαν εκλέξει επί σειρά ετών εκπρόσωπό τους στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Κάθε μέρα, οι συνάδελφοί του τον υποδέχονταν στην αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ με ένα συγκεκριμένο αστείο: “Χωρίς θέμα του Γρυλλάκη, δεν υπάρχει δελτίο!”. Και αυτό ήταν μια πραγματικότητα.

Από σήμερα αυτό θα το στερηθεί για πάντα η οικογένεια της ΕΡΤ, μαζί με το χαμόγελο, την ευγένεια και την καλοσύνη του.

Η σκέψη όλων - εργαζομένων και διοίκησης - είναι μαζί με την οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Νίκο».

Δείτε το συγκινητικό αντίο της ΕΡΤ στο δημοσιογράφο

Σχόλια