Μαθητής μαζί με την τσάντα του για την πενθήμερη έφερε & τα ναρκωτικά του

Χανιά
Μαθητής μαζί με την τσάντα του για την πενθήμερη έφερε & τα ναρκωτικά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθε για την πενθήμερη εκδρομή του σχολείου του στα Χανιά, αλλά έμελλε να ζήσει μια περιπέτεια ο… ριψοκίνδυνος μαθητής του σχολείου.

Σήμερα το πρωί έφτασαν με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο λιμάνι της Σούδας οι μαθητές για να απολαύσουν την εκδρομή τους στην Κρήτη. Όμως η Λιμενική Αρχή Χανίων κάνοντας τον καθιερωμένο έλεγχό της, βρήκε… «λαβράκι».

Με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή, ο οποίος έχει εξιχνιάσει τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών στο παρελθόν, βρέθηκε ο μαθητής Λυκείου που έκρυβε πάνω του μικροποσότητα χασίς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος μαθητής είναι ενήλικος.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι λιμενικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον εκδρομέα με τα ναρκωτικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε η προανάκριση και στη συνέχεια, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Το σίγουρο είναι πάντως πως αυτή η εκδρομή θα μείνει αξέχαστη τόσο στον ίδιο τον συλληφθέντα, όσο και στους συμμαθητές αλλά και καθηγητές που τους συνόδευαν. Ο νεαρός άντρας μπήκε σε μπελάδες, αφού δεν είχε υπολογίζει και τον εκπαιδευμένο… «λαγωνικό» της Λιμενικής Αρχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News