Χανιά

Σήμερα οι καταθέσεις συγγενών στη δίκη για τη δολοφονία 25χρονου

Συνέχεια στη δίκη για το φόνο του 25χρονου

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιάη η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος του 25χρονου Μανόλη Μιχελιουδάκη από τα Ροδωπού Κισσάμου.

Σήμερα κατέθεσαν η σύζυγος του κατηγορούμενου και ο πατέρας του.

Για τη δολοφονία του νεαρού κτηνοτρόφου και την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του αδελφού του, κατηγορείται ένας 35χρονος από τα Κεραμιά, επίσης κτηνοτρόφος.

 Το φονικό έγινε στις 27 Ιανουαρίου του 2012 στην εθνική οδό Χανίων Κισάμου στο ύψος των Μουρνιών. Το θύμα επέβαινε σε αγροτικό αυτοκίνητο φορτωμένο με ζωοτροφές ενώ προπορευόταν ο αδελφός του σε άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε και ένας 17χρονος συγγενής τους. Ο δράστης φέρεται να ακολούθησε τα δύο αδέλφια από την περιοχή της Σούδας για να τα πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα μέσα από το αυτοκίνητο του σκοτώνοντας τον άτυχο 25χρονο.

Ξέσπασε ο πατέρας

Στην κατάθεση του στις 14 Φεβρουαρίου ο πατέρας του 25χρονου είπε ότι η οικογένεια του δράστη είχε ενοχληθεί όταν ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του παιδιού του, μετέφερε τα αιγοπρόβατα του στην περιοχή του Ομαλού. Υποστήριξε μάλιστα ότι είχε δεχτεί απειλές από τον πατέρα του κατηγορουμένου.«Θέλανε να μου σκοτώσουνε και τα δύο κοπέλια για να με διώξουν από τα βοσκοτόπια στον Ομαλό»  είπε ο πατέρας του θύματος .

Σχόλια