default-image

Κατάληψη του ΟΑΕΕ στο Ηράκλειο

Κρήτη
Κατάληψη του ΟΑΕΕ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμβολική κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΕ στο Ηράκλειο (Εθν. Αντιστάσεως) προγραμματίζουν στις 9.30 το πρωί οι έμποροι , ζητώντας την θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας  χωρίς προαπαιτήσεις και όσο διαρκεί η κρίση σε όλους τους συναδέλφους τους που αδυνατούν να πληρώσουν.

Στην σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου αναφέρεται :

"Όλοι έχουμε σοβαρές επιπτώσεις από την κρίση, μια κρίση που κύρια χτυπάει τους αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και τα μεσαία χαμηλά στρώματα.

Το χαράτσι, η βαριά φορολογία και τα πρόσθετα βάρη που επέβαλαν οι κυβερνήσεις μας,  σε αργαστεί συνεργασία με ΔΝΤ, ΕΕ,  προωθούν άλλους συναδέλφους στην εξαθλίωση και άλλους στο κλείσιμο των καταστημάτων.

Πολλοί από εμάς αδυνατούμε να πληρώσουμε ακόμη και το ταμείο ασφάλισης μας.

Ασφάλιση που χρόνια πληρώναμε με πολύ κόπο και βάσανα και που αυτό το ταμείο με την σειρά τους το λήστεψαν είτε παίζοντας τα αποθεματικά στα διεθνή χρηματιστήρια, είτε κουρεύοντας τα λίγα αποθεματικά που απόμειναν με το λεγόμενο κούρεμα του χρέους.

Σήμερα πολλοί από εμάς, επειδή αδυνατούμε να πληρώσουμε βρισκόμαστε χωρίς το βασικό αγαθό που προσφέρει κάθε ευνομούμενη πολιτεία στους πολίτες της.

ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Αυτό ξέχωρα που είναι αντισυνταγματικό είναι και  απαράδεκτο και απάνθρωπο.

Έχουμε πληρώσει για αυτό με χρόνια κόπων και θυσίες.

Σήμερα λέμε:

ΚΑΝΕΙΣ  ΕΜΠΟΡΟΣ  ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!!!!

ΟΛΟΙ - Ο ΚΑΘ'  ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ- ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

ΣΤΙΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013  στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΕ,  9.30 πμ (Εθν. Αντιστάσεως)

Σε μια συμβολική κατάληψη: ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ χωρίς προαπαιτήσεις και όσο διαρκεί η κρίση σε όλους τους συναδέλφους και ανέργους που αδυνατούν να πληρώσουν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News