default-image

Χανιά: Συλλήψεις σοκ στην αμαρτωλή μεζονέτα

Κρήτη
Χανιά: Συλλήψεις σοκ στην αμαρτωλή μεζονέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Χανιώτες επιχειρηματίες και πασίγνωστος πολιτευτής πιάστηκαν τα πράσα  τα ξημερώματα της Δευτέρας καθώς παρότι πάσχιζαν για "φλός ρουαγιάλ", τα χαρτιά τους δεν αποδείχτηκαν αρκετά απέναντι στον "άσσο" της ΕΛΑΣ.

Το ισόγειο της αμαρτωλής μεζονέτας είχε μετατραπεί σε ναό του τζόγου για μυημένους Χανιώτες που ακριβοπλήρωναν για μια παρτίδα πόκερ. Γύρω τους είχε στηθεί κλοιός, ωστόσο όπως διαπίστωναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων την τελευταία στιγμή τα πρόσωπα κλειδιά του παιχνιδιού, "πήγαιναν πάσο" αποχωρώντας από το τραπέζι πριν συλληφθούν.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας παρουσία δικαστικού η πόρτα της μεζονέτας έσπασε, φέρνοντας την αφρόκρεμα της Χανιώτικης ελίτ μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη. Στη πράσινη τσόχα με καθοδηγητή τον 68χρονος ιδιοκτήτης μπαρ και ιδιοκτήτη του σπιτιού είχαν παρακαθίσει :

Ο 48χρονος πρώην ηγετικό στέλεχος της αυτοδιοίκησης και υποψήφιος βουλευτής, ένας 64χρονος ιδιοκτήτης λέσχης.

Ακόμη:  64χρονος εισαγωγέας κρεάτων, 60χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας, 60χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας, 67χρονος εισαγωγέας ελαστικών και ένας ακόμη 60χρονος Χανιώτης.

Πάνω στα τραπέζια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : 13.680 ευρώ, 825 μάρκες που αντιστοιχούν σε 23.000 ευρώ, ζάρια και 21 τράπουλες .

Στον πρώτο όροφο της αμαρτωλής μεζονέτας είχαν διαμορφωθεί πολυτελή πριβέ δωμάτια στα οποία εξετάζεται το ενδεχόμενοι οι πελάτες να απολάμβαναν και άλλες υπηρεσίες.

Τα πλήγματα που έχουν επιφέρει το τελευταίο διάστημα οι διωκτικές αρχές των Χανίων στον παράνομο τζόγο, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά καθώς την περίοδο των γιορτών 48 άτομα κατέληξαν στα κρατητήρια.

Κατασχέθηκαν 16.000 € σε μετρητά και μάρκες που αντιστοιχούν ούτε λίγο - ούτε πολύ στο χρηματικό ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News