default-image

Χανιά: Γυναίκα "αράχνη" στα δίχτυα της ΕΛΑΣ

Κρήτη
Χανιά: Γυναίκα "αράχνη" στα δίχτυα της ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Εκβιασμούς, ροζ σκάνδαλα και απάτες  έκρυβε η αγγελική μορφή της γυναίκας "αράχνη" που άπλωσε τα δίχτυα της στην Κρήτη για να κλείσει ωστόσο θέση στα κρατητήρια μόλις οι υποψίες για τη δράση της έφτασαν στα χέρια της ΕΛΑΣ στα Χανιά.

Η 32χρονη καλλονή με συνεργούς τον επισμηνία σύζυγο της και τον αδελφό του, έβαζε στο στόχαστρο παντρεμένους και κατά κανόνα ευκατάστατους πολίτες που δεν άργησαν να πέσουν από τον έρωτα της, στα σκοτεινά μονοπάτια της εκβίασης και της απάτης.

Η γυναίκα "αράχνη" έπεσε στα δίχτυα της ΕΛΑΣ μόλις πάτησε το πόδι της στα Χανιά καθώς μαζί με τους συνεργούς της δεν δίστασαν να στήσουν την παγίδα τους και στο νησί, πάντα με δόλωμα την 32χρονη.

Όπως προέκυψε από τη συστηματική και μεθοδευμένη έρευνα της αστυνομίας στα Χανιά, ένας δημοτικός αστυνομικός και δυο ακόμη επιχειρηματίες τους οποίους προσπάθησαν να εξαπατήσουν, συγκαταλέγονται μέχρι στιγμής στα θύματα της σπείρας στην Κρήτη.

Ένας ακόμη αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας από την Αλεξανδρούπολη φέρεται να έχασε περισσότερα από 200 χιλιάδες ευρώ.

Η 32χρονη μαζί με τον επισμηνία σύζυγο της, που ζήτησε να μετατεθεί στην 115 ΠΜ, και τον αδελφό του που εμφανιζόταν ως δικηγόρος μετακόμισαν στα Χανιά πριν από περίπου ένα χρόνο καθώς ήδη η δράση τους στην Αλεξανδρούπολη είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή.

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να παγιδεύσουν το δημοτικό αστυνομικό που έχασε ούτε λίγο - ούτε πολύ 70χιλιάδες ευρώ. Αυτή τη φορά η 32χρονη εμφανίστηκε ως χωρισμένη ενώ δεν άργησε να δηλώσει στο θύμα της πως δέχεται απειλές για τη ζωή της και τη ζωή των παιδιών της άτομα που γνώριζαν τη σχέση τους και είχαν σκοπό να την αποκαλύψουν.  

Σε άλλες περιπτώσεις προφασιζόταν ότι βρισκόταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης και ζητούσε χρήματα για να εξαφανιστεί.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης προσπάθησαν ακόμη να αποσπάσουν 6.000€ από επιχειρηματία στο Ηράκλειο με το πρόσχημα ότι θα δωροδοκήσουν υπαλλήλους του ΣΔΟΕ ώστε να αποτρέψουν έλεγχο στο κατάστημα της συζύγου του. Άγνωστο πως,  βρέθηκαν να κατέχουν και πλαστογραφημένες συναλλαγματικές 58χρονου Χανιώτη, ο οποίος ωστόσο αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την 32χρονη καλλονή.

Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης εξετάζεται και από τις εισαγγελικές αρχές στην Αλεξανδρούπολη, ενώ η αστυνομία στα Χανιά εκτιμά πως τώρα θα ανοίξουν τα στόματα και για άλλες καταγγελίες καθώς τα θύματα της νεαρής καλλονής θεωρούνται πολυάριθμα και στην Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News