default-image

"Θρίλερ" με την εξαφάνιση 78χρονου (photo)

Κρήτη
"Θρίλερ" με την εξαφάνιση 78χρονου (photo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Συναγερμός" έχει σημάνει, τα τελευταία 24ωρα για έναν 78χρονο, ο οποίος χάθηκε στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Κνωσού. Ο Ζαχαράκης Εμμανουήλ του Ζαχαρία είναι νεφροπαθής και κάθε ώρα που περνάει χωρίς να έχει βρεθεί μπορεί να αποβεί μοιραία για τη ζωή του, καθώς πρέπει να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Ο 78χρονος χάθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, περίπου στις 15:00 το απόγευμα, από την οδό Κλεομένους, ενώ η ανιψιά του ζήτησε αμέσως τη συνδρομή της αστυνομίας που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα. Από σήμερα τις έρευνες ενισχύει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο ομάδες και με ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί, που συμμετέχει στις αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κνωσού.

Ο 78χρονος είναι ψηλός, αδύνατος, με μουστάκι και φοράει γυαλιά. Όταν χάθηκε φορούσε γκρι πουκάμισο, πράσινη ζακέτα, σκούρα γκρι φόρμα και αθλητικά παπούτσια. Τα χέρια του έχουν εμφανή σημάδια από τις αιμοκαθάρσεις.

Όποιος έχει δει τον άνδρα, ο οποίος πάσχει από άνοια, καλείται να ενημερώσει τις Αρχές, προκειμένου ο 78χρονος να εντοπιστεί και να του παρασχεθεί η ιατρική φροντίδα που έχει ανάγκη. Σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον, αύριο πρέπει οπωσδήποτε, να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Από την οικογένειά του έχει γίνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν οτιδήποτε, να απευθυνθούν στις Αρχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News