default-image

Εκδηλώσεις στην 3η Δημοτική Κοινότητα

Κρήτη
Εκδηλώσεις στην 3η Δημοτική Κοινότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Τμήμα Κοινοτικής Φροντίδας-Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της 3ης Δημοτικής Κοινότητας περιοχής Δειλινών του Δήμου Ηρακλείου, στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων, με τη συνεργασία των σπουδαστών Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Κρήτης, προγραμματίζει της παρακάτω δράσεις:

Α) Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο χώρο του Κέντρου Κοινοτικής Φροντίδας Δειλινών την Τετάρτη 19/12/2012 και ώρα 10 π.μ. Τα μέλη του Κέντρου θα απαγγείλουν ποιήματα, τραγούδια και θα αναφερθούν στα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα του τόπου μας, ενώ παράλληλα θα δοθούν στους παρευρισκόμενους χειροποίητα ημερολόγια φτιαγμένα με μεράκι. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και η Ε' τάξη του 33ου Δημοτικού Σχολείου περιοχή Δειλινών.   

Β) Επίσκεψη στο 45ο Νηπιαγωγείο Δειλινών την Τετάρτη 12/12/2012 και ώρα 9:30, με θέμα «Αναβίωση χριστουγεννιάτικων εθίμων». Μία προσπάθεια μεταφοράς ηθών και εθίμων από την προηγουμένη γενεά στην επόμενη, με σκοπό τη διατήρηση και συνέχισή τους.

Γ) Επίσκεψη στο Σύλλογο "Η Ροδαυγή" την Πέμπτη 20/12/2012 και ώρα 10 π.μ. Τα μέλη του 3ου Κέντρου Κοινοτικής Φροντίδας θα παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των παιδιών του Συλλόγου "Ροδαυγή", μια συνάντηση αγάπης που έχει ως κύριο στόχο  την εμψύχωση των παιδιών και τη διατήρηση της καλής  συνεργασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News