default-image

"Στήνουν τις επιχειρήσεις στον τοίχο"

Κρήτη
"Στήνουν τις επιχειρήσεις στον τοίχο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Η κυβέρνηση της τρόικας και ο περιώνυμος πλέον Υπουργός Οικονομίας με το πακέτο μέτρων που κατέληξαν να «διαπραγματευτούν» με τους δανειστές  προκειμένου να πάρουμε τη δόση, ουσιαστικά  στήνουν τις επιχειρήσεις στο τοίχο", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων.

"Αφού στέρεψαν κάθε πηγή χρηματοδότησης από το τραπεζικό σύστημα και  στέγνωσαν την αγορά" συνεχίζει, "αφού εξάντλησαν την αγοραστική δύναμη των μισθωτών και συνταξιούχων  μειώνοντας δραματικά το τζίρο των επιχειρήσεων, καταργούν το αφορολόγητο και διπλασιάζουν ουσιαστικά τους συντελεστές φορολογίας  στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Δεν μας μένει παρά να τους παραδώσουμε τα κλειδιά των επιχειρήσεων μας για να τις λειτουργήσουν με αυτούς τους όρους οι κ. Στουρνάρας και Τόμσεν.

Μας οδηγούν σε απόγνωση και κλείσιμο γιατί πέρα όλων των άλλων ανάλγητων κοινωνικά μέτρων το πακέτο αυτό δεν θα είναι το τελευταίο. Με τη λεγόμενη ρήτρα απόκλισης  (κάθε  αποτέλεσμα κάτω των προβλέψεων θα επιφέρει αυτόματα νέες περικοπές ) τα μέτρα αυτά όχι μόνο είναι τα τελευταία αλλά  θα δημιουργούν αυτόματα μέτρα στο διηνεκές".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News