default-image

Η Κίσσαμος Αντιστέκεται

Κρήτη
Η Κίσσαμος Αντιστέκεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαιρετίζει η Συντονιστική Επιτροπή Χανίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων την κινητοποίηση των φορέων για την διατήρηση στην περιοχή του Ειρηνοδικείου και της      Δ Ο Υ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Έντονες αλλά και μαζικές είναι οι κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει από χθες 26/9/2012 στην Κίσσαμο. Το δημαρχείο Κισσάμου, η ΔΟΥ Κισσάμου και το Ειρηνοδικείο τελούν υπό κατάληψη.

Ο Δήμος με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου, οι κάτοικοι και όλοι οι φορείς της Κισσάμου αντιδρούν στην απόφαση της Τρόικας Εσωτερικού, η οποία  λειτούργει μόνο κατ' εντολή και κατόπιν  εγκρίσεως της Τρόικας Εξωτερικού, να αναστείλει την λειτουργία της ΔΟΥ Κισσάμου αλλά και του Ειρηνοδικείου Κισσάμου.

Τέτοιες αποφάσεις έχουν ως μοναδικό σκοπό την πλήρη υποβάθμιση και απομόνωση της περιοχής, καθιστώντας την χωριό των Χανίων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους το γεγονός ότι κάτοικοι απομακρυσμένων χωριών του Δήμου Κισσάμου ζητούν να μην χρειάζεται να ξεκινούν από τα χωρία τους χαράματα, να διανύουν 2 ώρες δρόμο μέχρι τα Χανιά για να λάβουν μια ασφαλιστική ενημερότητα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμπαραστέκονται με όλες τους τις δυνάμεις στα δίκαια αιτήματα και των αγώνα των Κισσαμιτών κατά των Σκοτεινών βλέψεων της Τρόικας και των Τραπεζιτώ.

Τέλος χαιρετίζουμε, την απόφαση όλων των φορέων της περιοχής  να συμπαρασταθούν σε αυτό τον αγώνα συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτος ότι ΜΟΝΟ ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα σχεδία τους".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News