default-image

Σήμερα η δίκη για το φονικό στην Επισκοπή

Κρήτη
Σήμερα η δίκη για το φονικό στην Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Τριμελές Ανηλίκων Ηρακλείου η εξ αναβολής δίκη του 17χρονου Ρουμάνου, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με το 44χρονο πατέρα του κακοποίησαν και δολοφόνησαν την 85χρονη Σοφία Κορναράκη, τον περασμένο Μάρτιο, μέσα στο σπίτι της στην Επισκοπή Χερσονήσου.

Ο ανήλικος, ο οποίος κρατείτο στις φυλακές της Αυλώνας, επρόκειτο να δικαστεί στις 7 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσής του είχε τότε αναβληθεί, καθώς ο 17χρονος δεν είχε βρει δικηγόρο.

Ωστόσο, σήμερα η δίκη θα πραγματοποιηθεί κανονικά, παρά την αποχή που έχουν κηρύξει από τα καθήκοντά τους οι δικαστικοί λειτουργοί, καθώς η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης χαρακτηρίζεται επείγουσα.

Αυτό συμβαίνει αφενός επειδή ο νεαρός είναι προσωρινά κρατούμενος και αφετέρου γιατί το εξάμηνο της προφυλάκισής του εκπνέει σύντομα. Υπενθυμίζουμε ότι κίνητρο της δολοφονίας της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από στραγγαλισμό, φαίνεται ότι ήταν η ληστεία.

Ακόμη πιο φρικιαστικό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με γενετικό υλικό που βρέθηκε στο ξεψυχισμένο κορμί της άτυχης γερόντισσας και το οποίο φαίνεται ότι ανήκει στο 44χρονο Ρουμάνο, η 85χρονη βιάστηκε επανειλημμένα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News