default-image

Άρπαξαν 10.000€ μέσα από αυτοκίνητο

Κρήτη
Άρπαξαν 10.000€ μέσα από αυτοκίνητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν στα Χανιά, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 18, 31, και 43 ετών, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι τρεις, δρώντας από κοινού, έσπασαν το τζάμι της πόρτας ενός  σταθμευμένου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας ενός 50χρονου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό δέκα χιλιάδων ευρώ. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από διερχόμενους πολίτες και συνελήφθησαν από ειδοποιηθέντες και προστρέξαντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι οι τρεις αλλοδαποί νωρίτερα παρακολούθησαν τις κινήσεις του 50χρονου, ο οποίος μόλις είχε κάνει ανάληψη του χρηματικού ποσού από παρακείμενο Τραπεζικό κατάστημα. Μετά την ανάληψη, ο 50χρονος τοποθέτησε το χρηματικό ποσό στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητό του. Τότε, οι αλλοδαποί, εκμεταλλευόμενοι την απομάκρυνση του, προχώρησαν στην κλοπή.

Τα 10000€ κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 34χρονο ιδιοκτήτη. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News