default-image

Έληξε η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών

Κρήτη
Έληξε η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έληξε η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους ανέργους προκειμένου να εργαστούν στη Πάφο όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Χανιών.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται: ''Σε συνέχεια της πρόσφατης επιστολής που απέστειλε το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητηρίου της Πάφου προς το Δήμο Χανίων, με την οποία εξέφραζε την πρόθεση του να συμβάλλει στη διευθέτηση εργασίας ανέργων από τα Χανιά στους τομείς του Τουρισμού και άλλων συναφών κλάδων, στο πλαίσιο της συμπαράστασής στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε - από το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης αυτού - η διαδικασία συλλογής βιογραφικών και καταγραφής των ανέργων από τα Χανιά που ενδιαφέρονται να εργαστούν στην Πάφο, σε τουριστικά και άλλα συναφή επαγγέλματα.

Όπως μάλιστα κάνει γνωστό ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρής «είκοσι ένα (21) άτομα ανταποκρίθηκαν συνολικά στη δημόσια πρόσκληση του δήμου - υποβάλλοντας ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα».

Παράλληλα, ο κ. Κουρής, σε επιστολή που απέστειλε προς το Δ/ντη του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, κ. Κενδέα Ζαμπυρίνη, εκφράζει την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για «επέκταση της συνεργασίας του Δήμου Χανίων με το επιμελητήριο της Πάφου, και σε άλλους τομείς ενδιαφέροντος, με βάση τα κοινά στοιχεία που συνδέουν τους δύο αδελφοποιημένους τόπους».

Παράλληλα εκφράζει εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Χανίων, Μ. Σκουλάκη τις ευχαριστίες του προς το Επιμελητήριο της Πάφου τονίζοντας ότι «η πρωτοβουλία που αναλάβατε αποτελεί απτή απόδειξη των ισχυρών δεσμών που συνδέουν τη Πάφο με τα Χανιά δίνοντας τη δυνατότητα για εργασιακή «διέξοδο» σε άνεργους Χανιώτες, σε μία περίοδο όπου η ανεργία, κυρίως σε νέους ανθρώπους,  βρίσκεται σε πολύ υψηλά ποσοστά και γι' αυτό και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους του Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη αλλά και του συνόλου της Δημοτικής Αρχής. Πρόθεση και επιθυμία μας είναι η συνεργασία αυτή που ξεκίνησε με την παρούσα πρωτοβουλία να επεκταθεί και σε άλλους τομείς ενδιαφέροντος, με βάση τα κοινά στοιχεία που συνδέουν τους δύο αδελφοποιημένους τόπους, τα Χανιά και την Πάφο» καταλήγει ο κ. Κουρής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News