default-image

Την Τρίτη απολογίες των Πακιστανών στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Την Τρίτη απολογίες των Πακιστανών στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τρίτη θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια Ρεθύμνου για να απολογηθούν οι έξι Πακιστανοί που κατηγορούνται για την αρπαγή και τον εκβιασμό ενός 20χρονου ομοεθνή τους, που εντοπίστηκε αλυσοδεμένος το πρωί της Πέμπτης μέσα σε σπίτι στον Πλακιά από τους αστυνομικούς του Ρεθύμνου.

Οι έξι αλλοδαποί οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα, που τους άσκησε δίωξη για την αρπαγή του 20χρονου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν και πάλι στα κρατητήρια του Ρεθύμνου, προκειμένου να κρατηθούν μέχρι την απολογία τους.

Οι έξι άντρες κρατούσαν επί δύο ημέρες, από την Τρίτη ως την Πέμπτη, τον 20χρονο συγκάτοικο τους αλυσοδεμένο και χωρίς φαγητό σε σπίτι στον Πλακιά, εκβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τους συγγενείς του στο Πακιστάν για να τους δώσουν δύο χιλιάδες ευρώ ως λύτρα. Σε αντίθετη περίπτωση, απειλούσαν να τον σκοτώσουν.

Ωστόσο, η μεθοδευμένη επέμβαση των αστυνομικών αρχών, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, του ΤΑΕ Ρεθύμνου και του αστυνομικού Τμήματος Λάμπης, είχε ως αποτέλεσμα ο όμηρος να εντοπιστεί έγκαιρα και να απελευθερωθεί, καθώς επίσης και οι δράστες της πράξης αυτής να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News