default-image

Παραλίγο να χάσει τη ζωή του μετά από άλμα 8 μέτρων…

Κρήτη
Παραλίγο να χάσει τη ζωή του μετά από άλμα 8 μέτρων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας νεαρός λάτρης  τoυ Parkour επιχείρησε το βράδυ της Τετάρτης να κάνει άλμα από ταράτσα σε ταράτσα στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου και  βρέθηκε στο κενό από ύψος 8 μέτρων!

Ο νεαρός  προσγειώθηκε στη μέση ενός μεζεδοπωλείου την ώρα που κόσμος έτρωγε αμέριμνος! Έντρομοι οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό του καταστήματος, είδαν στις 23:30 το βράδυ της Τετάρτης να "προσγειώνεται" ανώμαλα στο χώρο του ο νεαρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των νεαρών βρισκόταν στην ταράτσα του Λαογραφικού Μουσείου, στην οδό Βερνάρδου, απ’ όπου για διασκέδαση οι νεαροί επιχειρούσαν άλματα στις ταράτσες των γειτονικών κτηρίων.

Το προσωπικό όταν είδε το απίστευτο ατύχημα έσπευσε να τον βοηθήσει,  και λίγο αργότερα ο νεαρός μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο με ελαφρύ τραυματισμό στα πόδια.

Στην περιοχή έχουν εκφραστεί επανειλημμένα παράπονα πολιτών στις Αρχές, καθώς οι νεαροί που έχουν αυτό το χόμπι κινδυνεύουν από τέτοιου είδους άλματα.

Οι επιχειρηματίες της Βερνάρδου αποφάσισαν να πάνε στην Αστυνομία και να την ενημερώσουν για τη συνήθεια των νεαρών παιδιών, καθώς, όπως φαίνεται, οι τελευταίοι έχουν κάνει στέκι την ταράτσα του Λαογραφικού Μουσείου, όπου εξασκούν το χόμπι τους.

Η Αστυνομία προτίθεται να ζητήσει παρέμβαση και από τη δημοτική Αρχή για να κάνει αδύνατη την πρόσβαση ατόμων στην ταράτσα του Λαογραφικού Μουσείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News