default-image

Ρέθυμνο : Εφιάλτης για 20χρονο Πακιστανό

Κρήτη
Ρέθυμνο : Εφιάλτης για 20χρονο Πακιστανό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Μια ακόμη υπόθεσης παράνομης κατακράτησης και εκβίασης με θύμα ένα Πακιστανό και σκοπό τα λύτρα, αποκαλύφθηκε σήμερα στο Ρέθυμνο μετά την έφοδο αστυνομικών σε σπίτι στον Πλακιά .

 Ομάδα αλλοδαπών που διέμενε εκεί φαίνεται πως προκάλεσε τις υποψίες ανδρών του ΤΑΕ Ρεθύμνου που αποφάσισαν να τους παρακολουθήσουν. Με τη συνδρομή ανδρών της Ασφάλειας , το πρωί έζωσαν την περιοχή και έπιασαν κυριολεκτικά τα πράσα έξι Πακιστανούς που κρατούσαν αλυσοδεμένο σε ένα κρεβάτι έναν 20χρονο  ομοεθνή τους.

 Όπως αποκαλύφθηκε τον είχαν απαγάγει ζητώντας από τους συγγενείς του 2.000€ για να τον απελευθερώσουν. Το θύμα φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του καθώς δεν τον είχαν χτυπήσει.

 Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Διωκτικών αρχών του Ρεθύμνου, ο 20χρονος είχε πέσει θύμα αρπαγής από τους ομοεθνείς του το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Πλακιά, όπου διέμενε.

 Ζητούσαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ από συγγενείς του  στην πατρίδα του, για να τον απελευθερώσουν. Παράλληλα, εξέφραζαν απειλές για την σωματική ακεραιότητα του 20χρονου, σε περίπτωση μη καταβολής των λύτρων.

 Στη διάρκεια της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε για την απελευθέρωση του ομήρου, συνελήφθησαν έξι ομοεθνείς του, ηλικίας 18, 27, 22, 29, 23 και 29 ετών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Αστυνομικού Τμήματος Λάμπης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου. Ενώ τις έρευνες και την προανάκριση συντονίζει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News