default-image

Τρεις οι νεκροί από πνιγμό σε ένα 24ωρο

Κρήτη
Τρεις οι νεκροί από πνιγμό σε ένα 24ωρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και τρίτος πνιγμός καταγράφεται στην Κρήτη μέσα σε μόλις 24 ώρες. Το τρίτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα αγνώστων προς το παρόν στοιχείων που κολυμπούσε σε μία από τις πλέον πολυσύχναστες παραλίες της πόλης δίπλα στην Μαρίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε μέσα στην θάλασσα να έχει χάσει τις αισθήσεις του , τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η ηλικία του άτυχου άνδρα υπολογίζεται στα 75 έτη καθώς στα πράγματα του δεν εντοπίστηκε κάποιο έγγραφο που να αποκαλύπτει τα στοιχεία του. Πιθανολογείται πάντως πως και αυτός είναι τουρίστας όπως και η 73χρονη Ρωσίδα που νωρίς το πρωί εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία στον Αδελιανό Κάμπο του Ρεθύμνου. Πριν τις 9 το πρωί λουόμενοι εντόπισαν το άψυχο σώμα της να επιπλέει στο νερό.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου και των δύο ηλικιωμένων θα προκύψουν μέσα από την νεκροψία νεκροτομή ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι καιρικές συνθήκες σήμερα στο Ρέθυμνο είναι καλές , οπότε δεν αποκλείεται ο θάνατος τους να οφείλεται ενδεχομένως σε παθολογικά αίτια.

Πάντως πλέον σε διάστημα μόλις 24 ωρών καταγράφονται 3 πνιγμοί στην Κρήτη αφού χθες το μεσημέρι ένα 16χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κολυμπούσε σε παραλία στη Κίσαμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News