default-image

Νέο χτύπημα στο παραεμπόριο

Κρήτη
Νέο χτύπημα στο παραεμπόριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμα ισχυρό «χτύπημα» στο παραεμπόριο, επέφερε η Δημοτική Αστυνομία των Χανίων, η οποία το διάστημα από 3-12 Ιουνίου 2012, προχώρησε σε κατασχέσεις 1.325 προϊόντων παραεμπορίου από πλανόδιους μικροπωλητές, στην Παλιά Πόλη αλλά και σε άλλες περιοχές των Χανίων (π.χ. Μουρνιές-Ελ. Βενιζέλου) καθώς και σε πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου στη Δ.Ε. της Ν. Κυδωνίας (Αγία Μαρίνα, Χρυσή Ακτή).

Τα προϊόντα που κατασχέθηκαν αφορούσαν, σε δίσκους ήχου και εικόνας, ρολόγια , κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Τον τελευταίο μήνα, η Δημοτική Αστυνομία έχει προχωρήσει σε κατασχέσεις πάνω από 2.000 προϊόντων παραεμπορίου, η πώληση των οποίων αφαιρει σημαντικά έσοδα από το ελληνικό κράτος ζημιώνοντας παράλληλα την τοπική οικονομία και απειλώντας τη βιωσιμότητα των νόμιμων επιχειρήσεων του Δήμου μας, ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία όπως η σημερινή.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Παλιά Πόλη

Παράλληλα, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εντατικοί έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας στην Παλιά Πόλη των Χανίων για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους και επισκέπτες αυτής.

«Προτεραιότητα μας είναι η συνεχής αστυνόμευση στην Παλιά Πόλη και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες αυτής.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αστυνομία διενεργεί καθημερινά τακτικούς - αλλά και έκτακτους - ελέγχους στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και σύμφωνα με τις εντολές που έχουν δοθεί σε όλους μας από το Δήμαρχο Χανίων, Μ. Σκουλάκη» τονίζει σχετικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χανίων, Μανούσος Λιονάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News