default-image

Περιπατητικό μονοπάτι

Κρήτη
Περιπατητικό μονοπάτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την πορεία των εργασιών δημιουργίας Οικοτουριστικής περιπατητικής διαδρομής από την Αυγενική έως τον Άγιο Φανούριο Βενεράτου ενημερώθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης που μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Αριστείδη Μπολάκη και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Βενεράτου κ. Μανόλη Ζαιμάκη επισκέφθηκαν την περιοχή.

Ο Δήμαρχος είπε ότι εντυπωσιάστηκε από το  πλούσιο σε βλάστηση περιβάλλον που αντίκρισε αλλά και τα ευρήματα που ήρθαν στο φως στα πλαίσια των εργασιών, όπως τα δύο πολύ παλιά πετρόχτιστα γεφυράκια σπάνιας ομορφιάς .

Μάλιστα το τελευταίο ανακάλυψαν μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Βενεράτου στη γέφυρα της Παλλιανής και πρόκειται για πρόσφατο εύρημα ενώ πριν από λίγο διάστημα είχε βρεθεί και δεύτερο στη Αυγενική.

 "Πρόθεσή μας , δήλωσε ο κ. Κουράκης , είναι να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τον Οικοτουρισμό και για το λόγο αυτό  θα πρέπει το συντομότερο  δυνατόν να δημιουργήσουμε  ένα πυκνό δίκτυο περιπατητικών μονοπατιών, που θα μας επιτρέψει να προβάλλουμε το τόπο μας  ως έναν αξιόλογο προορισμό για Έλληνες και ξένους επισκέπτες''

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News