Κρήτη

Νέα διάνοιξη στο δήμο Ηρακλείου

 Μια νέα διάνοιξη αδιέξοδου δρόμου  στην οδό Κατσούλη, κάθετη στις οδούς Ιερολοχιτών και Ραυτοπούλου  στη καρδιά του Μασταμπά  πραγματοποίησαν συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου που έχουν μάλιστα ξεκινήσει ήδη και  τις διαδικασίες ασφαλτόστρωσης.

 Ο νέος δρόμος που θα έχει πλάτος 8,5 μέτρων θα βελτιώσει τις κυκλοφοριακές συνθήκες και μετά τις παρεμβάσεις που θα γίνουν για την δημιουργία νέων πεζοδρομίων σε σχέση με τα τοιχία των κατοικιών  λόγω της  αποκατάστασης της υψομετρικής διαφοράς με τις οδούς  Ιλαρίωνος και Ραυτοπούλου ,σύμφωνα με το σχέδιο πόλης, θα κάνει καλύτερη την πρόσβαση  για τους δημότες .

Αύριο στην οδό Κατσούλη θα πέσει και το υπόστρωμα με 3α και στη συνέχεια θα γίνει η ασφαλτόστρωση.

   Στο μεταξύ  ξεκινά και η διάνοιξη τμήματος της Λεωφόρου Παπανδρέου  στην συμβολή της με την οδό Ραυτοπούλου ώστε το πλάτος της να φτάσει τα 7 μέτρα ενώ όταν θα ολοκληρωθεί θα διευκολύνει την  κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι το Μασταμπά.

  Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης σε δήλωσή του τόνισε ότι η εφαρμογή του σχεδίου πόλης αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των Δημοτών με την απόδοση κοινόχρηστων χώρων , πνεύμονες  πρασίνου ,πάρκα και πλατείες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια