default-image

''Πορεία στην ομίχλη της κρίσης'' απο τον Α.Βγόντζα

Κρήτη
''Πορεία στην ομίχλη της κρίσης'' απο τον Α.Βγόντζα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβλέψεις που επαληθεύτηκαν... εκτιμήσεις που δεν έχουν διαψευσθεί, αλλά και αναλύσεις για καυτά θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας παρουσιάζονται μέσα από το νέο βιβλίο του νομικού και συγγραφέα Αντώνη Βγόντζα με τίτλο "Πορεία στην ομίχλη της κρίσης - Επίκαιρες σκέψεις, εκτιμήσεις και προβλέψεις".

H παρουσιαση πραγματοποιείται στο κιν/θεατρο ΑΣΤΟΡΙΑ.

Το βιβλίο παρουσιαζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών και ένα από τα σημαντικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος. Για το βιβλίο ,μιλουν επίσης ο καθηγητής και π. πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης Οδυσσέας Ζώρας, ενώ τη συζήτηση  συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαχίνης.

Προβλήματα και λύσεις

Το βιβλίο περιλαμβάνει τα πιο αντιπροσωπευτικά άρθρα του συγγραφέα σε εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας και στον τοπικό Τύπο του Ηρακλείου Κρήτης και ειδικότερα στη "Ν.Κ." (της οποίας είναι τακτικός συνεργάτης από το ξεκίνημα της κυκλοφορίας της), κυρίως της τελευταίας τριετίας, αλλά και της περιόδου 2001-2009. Στα άρθρα ο συγγραφέας αναλύει με αμεσότητα και σαφήνεια τα πιο καυτά προβλήματα της επικαιρότητας, προτείνει λύσεις και τολμά προβλέψεις. Οι πιο πολλές επαληθεύτηκαν...

Ο συγγραφέας είχε προβλέψει από το 2008 το οικονομικό "τσουνάμι" που έρχεται. Πριν την κατάρρευση της "Λίμαν Μπράδερς", που σηματοδότησε τη μεγαλύτερη κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος εδώ και σχεδόν έναν αιώνα. Πριν την οικονομική κρίση που χτύπησε και τη δική μας πόρτα. Πριν τα μνημόνια...

Ο αναγνώστης θα διαπιστώσει επίσης πως ο συγγραφέας μιλούσε από το 2001 για την πολιτική διαφθορά. Άρθρα και απόψεις του, που τότε έσκασαν σαν ωρολογιακή βόμβα, επαληθεύτηκαν όμως περίτρανα σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News