default-image

Χανιά: Συλλήψεις για παρακώλυση εκτέλεσης δημοσίου έργου

Κρήτη
Χανιά: Συλλήψεις για παρακώλυση εκτέλεσης δημοσίου έργου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

   Ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ της διαμάχης μεταξύ 6 οικογενειών ιδιοκτητών ακινήτων στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά που τελούν υπό απαλλοτρίωση προκειμένου να προχωρήσει η διάνοιξη του δρόμου παίχτηκε σήμερα.

 Η αστυνομία προχώρησε στη  σύλληψη τριών  ατόμων  ύστερα από την κατάθεση μήνυσης από το δήμο για παρακώλυση δημοσίου έργου καθώς χθες  δεν είχαν επιτρέψει στις μπουλντόζες του δήμου να εκτελέσουν την απαλλοτρίωση.

   Τα τρία  άτομα συνεληφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου σήμερα το πρωί .Κατηγορούνται για το αδίκημα της παρακώλυσης δημοσίου έργου ενώ επιπλέον ένα από τα άτομα που συνεληφθησαν και είναι γυναίκα αντιμετωπίζει και  την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής.

   Μετά τη σύλληψη των τριών και  παρουσία  αστυνομικής δύναμης ξεκίνησε η απαλλοτρίωση μέρους  των ακινήτων  των κατοίκων που αντιδρούν υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ληφθεί τελεσίδικη απόφαση για τον ορισμό της τιμής μονάδας ανά τετραγωνικό για την απαλλοτρίωση των περιουσιών τους έχοντας  προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Οπως δηλώνουν στο neakriti.gr κάτοικοι της περιοχής ,οι αστυνομικοί επιχείρησαν με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ να βγάλουν από το σπίτι της κατάκοιτη γυναίκα και τελικά σταμάτησαν μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα.

 Όπως καταγγέλλουν αναμεσα στους συλληφθέντες είανι και μια μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες η οποία ζήτησε από τους αστυνομικούς να περιμένουν να έρθει ο άντρας της, γιατί δεν μπορούσε το παιδί να μείνει μόνο του, και εκείνοι παρ'όλα αυτά την οδήγησαν στο Τμήμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News