Θλίψη για τον θάνατο του γεωπόνου Λεωνίδα Τζεϊρανάκη

Κρήτη
Θλίψη για τον θάνατο του γεωπόνου Λεωνίδα Τζεϊρανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εκλιπών είχε διαπρέψει ως επιστήμονας στη Φυτοπροστασία, στον φυτοϋγειονομικό έλεγχο και στον κλάδο των Γεωργικών Προειδοποιήσεων με τις οποίο ασχολήθηκε για χρόνια

Θλίψη για τον χαμό του γνωστού γεωπόνου Λεωνίδα Τζεϊρανάκη, ο οποίος υπηρετούσε στο Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ηρακλείου, εκφράζουν οι συνάδελφοί του οι οποίοι δηλώνουν συντετριμμένοι από το γεγονός. Σε ανακοίνωσή για το τραγικό αυτό περιστατικό αναφέρουν τα εξής:

«Η είδηση του θανάτου του Γεωπόνου Λεωνίδα Τζεϊρανάκη μας γέμισε θλίψη και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Λεωνίδας υπήρξε στέλεχος της υπηρεσίας μας επί σειρά ετών με μεγάλη προσφορά στον αγροτικό χώρο. Διέπρεψε ως επιστήμονας στη Φυτοπροστασία, στον φυτοϋγειονομικό έλεγχο και στον κλάδο των Γεωργικών Προειδοποιήσεων με τις οποίο ασχολήθηκε για χρόνια.

Υπήρξε καλός οικογενειάρχης και εκλεκτός συνάδελφος έτοιμος να βοηθήσει με τις πολύτιμες γνώσεις του, τις οποίες μοίραζε απλόχερα. Όλοι οι συνάδελφοί του θα τον θυμόμαστε πάντα χαμογελαστό και ήρεμο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μεσαρίτικης γης που θα τον σκεπάσει.

Οι υπάλληλοι του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ηρακλείου θα καταθέσουν χρηματικό ποσό στη μνήμη του στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News