Τραγωδία στο Λασίθι: Δύο αστυνομικοί αυτοκτόνησαν μέσα σε διάστημα μίας ώρας

Κρήτη
Τραγωδία στο Λασίθι: Δύο αστυνομικοί αυτοκτόνησαν μέσα σε διάστημα μίας ώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέοι αστυνομικοί, ηλικίας 34 και 35 ετών, γνωστοί για την επαγγελματική τους αφοσίωση και τον εξαίρετο χαρακτήρα τους, βρέθηκαν νεκροί σήμερα Σάββατο

Δύο νέοι αστυνομικοί, ηλικίας 34 και 35 ετών, γνωστοί για την επαγγελματική τους αφοσίωση και τον εξαίρετο χαρακτήρα τους, βρέθηκαν νεκροί σήμερα Σάββατο στο Λασίθι. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο απαγχονίστηκαν, ο ένας στο Καλό Χωριό και ο έτερος σε περιοχή της Σητείας, ενώ αμφότεροι άφησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο πρώτος, ο οποίος ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είχε έλθει με μετάθεση για να υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο. Ο 34χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο Καλό Χωριό, με τους συναδέλφους του να κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνος που έκανε έρευνες με τη συνοδεία σκύλου στην Αστυνομία.

Ο έτερος αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στην Αττική, ήταν άγαμος. Ο ίδιος είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία, ενώ βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.

Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καμία σύνδεση τα δύο περιστατικά. Προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου, ενώ η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι συγκλονισμένη από το διπλό αυτό χτύπημα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News