Μαχαίρωμα στο Ηράκλειο: Πριν τη μαχαιρώσει προσπάθησε να την πνίξει - Τι είδε ο ιατροδικαστής στο σώμα της 36χρονης

Κρήτη
Μαχαίρωμα στο Ηράκλειο: Πριν τη μαχαιρώσει προσπάθησε να την πνίξει - Τι είδε ο ιατροδικαστής στο σώμα της 36χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος απολογήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Νοσοκομείο, όπου μετέβη επί τούτου η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση

Στο ΠΑΓΝΗ θα παραμείνει φρουρούμενος για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο 36χρονος Ηρακλειώτης ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στην συνομήλικη αρραβωνιαστικιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος απολογήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Νοσοκομείο, όπου μετέβη επί τούτου η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 36χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι τον παρακολουθούν μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Εξάλλου, φέρεται να υποστήριξε επιπρόσθετα ότι φοβάται ότι στην παρακολούθησή του πιθανώς ενεπλάκησαν πολιτικά πρόσωπα, αλλά και η 36χρονη αρραβωνιαστικιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία του κατηγορούμενου είχε εμφανώς παραληρηματικό χαρακτήρα. 

Όπως αποφασίστηκε αρμοδίως, ο κατηγορούμενος θα παραμείνει φρουρούμενος στο ΠΑΓΝΗ έως ότου ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες.

Ως εκ τούτου, η ποινική μεταχείριση του 36χρονου αναμένεται να αποφασιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα, πιθανώς μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Επισημαίνεται ότι οι αρμόδιες Αρχές δεν έχουν αποφανθεί ακόμη αναφορικά με το αίτημα της υπεράσπισης περί αναστολής της ποινικής διαδικασίας σε βάρος του κατηγορούμενου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του neakriti.gr, έφτασε στις αρμόδιες ανακριτικές Αρχές το πόρισμα από την πρώτη ιατροδικαστική  εξέταση της 36χρονης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιηθεί και άλλη ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, κάποια από τα τραύματα που έφερε η γυναίκα στα άκρα, ήταν στην προσπάθειά της να αμυνθεί στις μαχαιριές του αρραβωνιαστικού της.

Η 36χρονη φέρεται να δέχτηκε τουλάχιστον 12 πλήγματα με μαχαίρι από τον 36χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο 36χρονος φέρεται να έπιασε την κοπέλα από το λαιμό και να την έσφιγγε.

Η 36χρονη κατάφερε να του ξεφύγει, ωστόσο, ο κατηγορούμενος φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα. Αφού πρόφτασε τη γυναίκα, άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Επισημαίνεται ότι το πιο σοβαρό από όλα τα τραύματα που υπέστη η παθούσα ήταν αυτό που της κατάφερε ο αρραβωνιαστικός της στον πνεύμονα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News