«Κλείδωσε» το πρόγραμμα της περιοδείας Τσίπρα στην Κρήτη

Κρήτη
«Κλείδωσε» το πρόγραμμα της περιοδείας Τσίπρα στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταυτόχρονα Τσίπρας - Βαρουφάκης στο Ηράκλειο τη Τρίτη - Από το Ηράκλειο ξανά στις 23 Ιουνίου η «αυλαία» για Ν. Ανδρουλάκη

Περιοδεία δυόμισι ημερών σε ολόκληρη την Κρήτη αναμένεται να πραγματοποιήσει τελικά στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουνίου ως και το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης 14 Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ατζέντα και ο προγραμματισμός της πολυήμερης περιοδείας Τσίπρα στο νησί μας μπήκαν στο «μικροσκόπιο» επαφών και εντατικών συζητήσεων  που είχαν χθες εδώ κεντρικά στελέχη του του ΣΥΡΙΖΑ που κατέβηκαν για το σκοπό αυτό από την Αθήνα  με  τους γραμματείας των νομαρχιακών επιτροπών και άλλα τοπικά στελέχη.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για 3ημερη περιοδεία. Κατόπιν, έπεσε στο τραπέζι το σενάριο 2ήμερης περιοδείας, μονάχα την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη δηλαδή, λόγω του ότι έχει προγραμματιστεί το debate των πολιτικών αρχηγών για την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Τελικά, μετά από πολύωρες συζητήσεις φαίνεται ότι η μπίλια έκατσε κάπου ενδιάμεσα!

Δηλαδή σε μια περιοδεία δυόμιση ημερών, που θα ξεκινήσει από τα Χανιά το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί από το νομό Λασιθίου το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης.

Πως ακριβώς φαίνεται να διαμορφώνεται όμως ο καμβάς της περιοδείας Τσίπρα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr,  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει αεροπορικώς το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας στα Χανιά. Το απόγευμα της Δευτέρας θα περιοδεύσει στο ορεινό Ρέθυμνο, με σταθμούς σε διάφορες περιοχές του Μυλοποτάμου, Πέραμα, Ανώγεια, Ζωνιανά (όπου σημειωτέον ήταν από τις ελάχιστες περιοχές στην Κρήτη που είχε έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ ).

Το πρωί της ερχόμενης Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την πόλη του Ρεθύμνου. Θα κάνει μια χαλαρή βόλτα στην αγορά, στα καφέ, θα συνομιλήσει με κόσμο ενώ εξετάζεται και μια συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς του νομού.

Το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στο Ηράκλειο όπου θα έχει επαφές με κόσμο και στελέχη ενώ ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και μια θεματική εκδήλωση.

Το επόμενο πρωί, της ερχόμενης Τετάρτης 14 Ιουνίου, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες να επισκεφθεί το νομό Λασιθίου, κλείνοντας από τα ανατολικά την περιοδεία του στην Κρήτη.

Αν πάντως δεν του επιτρέψουν τα στενά χρονικά περιθώρια να βρεθεί και στα 3 μεγάλα αστικά κέντρα του νομού Λασιθίου, Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα, Σητεία, είναι πιθανόν να ξανακατέβει.

Ταυτόχρονα Τσίπρας - Βαρουφάκης στο Ηράκλειο τη Τρίτη

Την ερχόμενη Τρίτη πάντως ο Αλέξης Τσίπρας θα συμπέσει στο Ηράκλειο μαζί με τον άλλοτε συνοδοιπόρο του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα περιοδεύσει στο Ηράκλειο ενώ στις 9 το βράδυ μαζί με κεντρικά και τοπικά στελέχη θα βρεθεί μπροστά στο δημαρχείο, στο πλαίσιο ανοιχτής συγκέντρωσης-συζήτησης με τον κόσμο.

Από το Ηράκλειο ξανά στις 23 Ιουνίου η «αυλαία» για Ν. Ανδρουλάκη

Εντωμεταξύ, για τις 23 Ιουνίου, δηλαδή την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές, «κλείδωσε» η κάθοδος του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα κλείσει από εδώ, όπως το είχε κάνει και στις εκλογές της 21ης Μαίου, την προεκλογική του εκστρατεία ενώ αναμένεται να κάνει κεντρική ομιλία, με τον χώρο να τελεί ακόμα υπό εξέταση...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News