default-image

Σοκ στο Τυμπάκι: Έπαιζε με το αδερφάκι του στο μπαλκόνι και έπεσε από τον 3ο - Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ ο 11χρονος

Κρήτη
Σοκ στο Τυμπάκι: Έπαιζε με το αδερφάκι του στο μπαλκόνι και έπεσε από τον 3ο - Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ ο 11χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το κάγκελο του μπαλκονιού υποχώρησε, με το παιδί να πέφτει μαζί με το κάγκελο - Τι αναφέρουν οι μαρτυρίες των ντόπιων

Ώρες αγωνίας βιώνουν οι οικείου του 11χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουνίου, μετά από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, από ύψος περίπου 6 μέτρων. Ο ανήλικος έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”, ο μικρός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή, καθώς το παιδί φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς και πολλαπλά τραύματα στο σώμα του.

Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στο Τυμπάκι Ηρακλείου, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Το αγόρι φέρεται να έπαιζε μαζί με το μικρότερης ηλικίας αδερφάκι του στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, κάνοντας τσουλήθρα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το κάγκελο του μπαλκονιού υποχώρησε με το παιδί να πέφτει μαζί με το κάγκελο: Αρχικά ο μικρός έπεσε σε διπλανό παράπηγμα και στη συνέχεια κατέληξε αιμόφυρτος στον δρόμο.

Οι μαρτυρίες των ντόπιων για το τι αντίκρισαν προχθές το απόγευμα στο Τυμπάκι είναι ενδεικτικές της σοβαρότητας του τραυματισμού του παιδιού.

«Είδαμε την κεφαλή του διαλυμένη... Και λέω τέρμα... Ήρθε όμως το ασθενοφόρο, το έβαλε πάνω... Ούτε μίλαγε, ούτε τίποτα!», ανέφερε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος συμπλήρωσε: «Είχα την εγγονή μαζί μου και το παιδί δεν κοιμήθηκε καθόλου όλο το βράδυ... Ο Θεός να βοηθήσει το παιδί να γλιτώσει!».

Μιλώντας στην “ΚΡΗΤΗ TV” και το neakriti.gr, ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου Γιάννης Μαθιουδάκης, όπου φοιτά ο άτυχος μαθητής, ανέφερε ότι «η σκέψη και οι προσευχές όλων μας είναι αυτές τις ώρες στο πλευρό του μικρού μαθητή, για τον οποίο ευχόμαστε να βγει νικητής (...). Ευχόμαστε όλοι (συμμαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικοί) να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στην εκπαιδευτική κοινότητα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News