Ηράκλειο: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης ασκουμένων και νέων δικηγόρων - Αναλυτικά η σύνθεση

Κρήτη
Ηράκλειο: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης ασκουμένων και νέων δικηγόρων - Αναλυτικά η σύνθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων δικηγόρων Ηρακλείου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της νεοϊδρυθείσας Ένωσης Ασκουμένων και Νέων δικηγόρων Ηρακλείου, το οποίο εκλέχτηκε στις αρχαιρεσίες της 1ης Ιουνίου του 2023.

Πρόεδρος είναι ο Παναγιώτης Πρινιωτάκης, αντιπρόεδρος ο Ρήγας-Κωνσταντίνος Πετράκης, γενικός γραμματέας ο Μιχάλης Καλογεράκης, ταμίας η Μαρία Καργιωτάκη και μέλη οι Εμμανουέλα Βογιατζάκη, Μαρίνος Τζανάκης και Γιώργος Καραβιώτης.

Σημειώνεται ότι η θητεία της ΕΑΝΔΗ είναι μέχρι την 1η Ιουνίου του 2025.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος σε σταυρούς από τους συνολικά 7 δικηγόρους που εκλέχτηκαν στο Δ.Σ., αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος-Ρήγας Πετράκης (49).

Ακολούθησαν οι Παναγιώτης Πρινιωτάκης (33 σταυροί), Μιχάλης Καλογεράκης (33 σταυροί), Μαρία Καργιωτάκη (33 σταυροί), Εμμανουέλα Βογιατζάκη (27 σταυροί), Μαρίνος Τζανάκης (24 σταυροί) και Γιώργος Καραβιώτης (20 σταυροί).

Εκτός Δ.Σ. έμειναν η Χριστίνα Γραμματικάκη με 19 σταυρούς, ο Εμμανουήλ Αθουσάκης (18), ο Νικηφόρος Μπλεμένος (16), ο Ιωάννης Σεραφειμίδης (16) και η Ιωάννα Μπαφάκη (6), οι οποίοι δεν εκλέγονται.

Εξάλλου, η Γεωργία Μουτσελάκη που ήταν μοναδική υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης, εκλέχτηκε με 22 σταυρούς.

 Συνολικά, ψήφισαν 117 δικηγόροι (116 έγκυρα, 1 λευκό).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News