Ηράκλειο: Η πρώτη κατάθεση της 36χρονης που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: Η πρώτη κατάθεση της 36χρονης που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Την Παρασκευή θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή, ο άνδρας που επιχείρησε με 14 μαχαιριές να δολοφονήσει τη σύντροφο του στο σπίτι τους στο Ηράκλειο, το βράδυ της Κυριακής, 4 Ιουνίου. 

Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται, είναι πλέον εκτός κινδύνου και έχει βγει και από τη ΜΕΘ. Η ίδια περιέγραψε στην αστυνομία, τις τρομακτικές στιγμές που έζησε όταν δέχτηκε την επίθεση.

//--> //-->

Η γυναίκα συνεχίζει να  νοσηλεύετα σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου, ενώ η κατάστασή της έχει βελτιωθεί. Η ίδια φέρει τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα. Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση ζωή λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει.

Στις αστυνομικές Αρχές μίλησε η 36χρονη γυναίκα και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η κοπέλα είπε, ότι δεν είχε προηγηθεί καβγάς και πως ο 36χρονος αρραβωνιαστικός της αντέδρασε σαν να βρέθηκε ξαφνικά σε αμόκ και άρχισε να την χτυπά.

Δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα, την πλάτη και τα χέρια, πριν καταφέρει να ξεφύγει και να βγει στο δρόμο, ζητώντας βοήθεια. Εκείνος που αφόπλισε τον δράστη καταφέρνοντας να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο ήταν ο πεθερός του θύματος και πατέρας του δράστη!

Ο 36χρονος έχει ήδη κληθεί να απολογηθεί προανακριτικά, ωστόσο, δεν είπε το παραμικρό στους αστυνομικούς, κάνοντας χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News