Αιρετοί οι δράστες: «Φαρ Ουέστ» στη Γαύδο με υπόθεση αυτοδικίας κατά κατασκηνωτή - «Τον χτύπησαν και τον πέταξαν από σκάλα!»

Κρήτη
Αιρετοί οι δράστες: «Φαρ Ουέστ» στη Γαύδο με υπόθεση αυτοδικίας κατά κατασκηνωτή - «Τον χτύπησαν και τον πέταξαν από σκάλα!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σε πολύ κακή κατάσταση, έχοντας υποστεί χτυπήματα στο σώμα αλλά και στο κεφάλι, στο Κέντρο Υγείας Γαύδου - Ο 41χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες από τη Γαύδο και να μεταβεί στην Εισαγγελία Χανίων

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε επισκέπτης που παραθερίζει στη νήσο Γαύδο, ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο αιρετούς του Δήμου Γαύδου. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον 41χρονο καταγγέλλοντα, οι φερόμενοι δράστες τον πέταξαν από μια σκάλα - αφού πρώτα τον χτύπησαν - με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του ακριτικού νησιού.

Το επίμαχο περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης που ακολούθησε την αθλητική διοργάνωση του Δήμου Γαύδου “Τρέξε και φτάσε στην άκρη της Ευρώπης”, η οποία ολοκληρώθηκε νωρίτερα με μεγάλη επιτυχία, αφού το νησί γέμισε με 200 δρομείς απ’ όλη τη χώρα, αλλά και δεκάδες επισκέπτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παθών είναι επισκέπτης του νησιού, ο οποίος διαμένει σε σκηνή σε παραλία της Γαύδου. Το εν λόγω άτομο φέρεται ότι έχει κατά καιρούς σχολιάσει αρνητικά τη στάση της δημοτικής Αρχής αναφορικά με τους κατασκηνωτές Survivors, αλλά και άλλα θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σε πολύ κακή κατάσταση, τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, έχοντας υποστεί χτυπήματα στο σώμα, αλλά και στο κεφάλι, στο Κέντρο Υγείας Γαύδου. Ο παθών διακομίστηκε, μάλιστα, στο Κέντρο Υγείας από τον μοναδικό αστυνομικό που υπηρετεί στη νήσο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο 41χρονος, ο οποίος φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα, φέρεται να “κρύβεται” κάπου στο νησί, καθώς εμφανίζεται φοβισμένος για... περαιτέρω προβλήματα από τους δύο αιρετούς που φέρονται να τον ξυλοκόπησαν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 41χρονος παραθεριστής σκοπεύει να αποχωρήσει στις επόμενες ημέρες από τη Γαύδο και να μεταβεί στην Εισαγγελία Χανίων. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο παθών να απευθυνθεί και σε δικαστικές Αρχές εκτός Κρήτης.

Εξάλλου, μέχρι χθες, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία του αυτοφώρου, οι φερόμενοι δράστες παρέμεναν ασύλληπτοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό. Εξάλλου, το neakriti.gr απευθύνθηκε στη δήμαρχο Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη, η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε και παρέπεμψε για πληροφορίες στην ΕΛ.ΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News