Ηράκλειο: Του ζήτησε να χωρίσουν και επιχείρησε να την σκοτώσει - «Τη μαχαίρωσα γιατί την αγαπούσα», είπε ο 36χρονος

Κρήτη
Ηράκλειο: Του ζήτησε να χωρίσουν και επιχείρησε να την σκοτώσει - «Τη μαχαίρωσα γιατί την αγαπούσα», είπε ο 36χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κλειδί» θεωρείτε η κατάθεση της 36χρονης που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Οι συχνοί τσακωμοί λόγω ζήλιας και η συμπεριφορά του 36χρονου ηλεκτρολόγου-μηχανικού στην Κρήτη είχαν οδηγήσει την αρραβωνιαστικιά του, την οποία μαχαίρωσε τουλάχιστον 14 φορές το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουνίου, να θέλει να τον χωρίσει.

Μάλιστα, το θύμα φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είχε εκφράσει στον δράστη την επιθυμία του να διακόψουν τη σχέση τους.

Ο ίδιος, στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς, φέρεται να υποστήριξε «τη μαχαίρωσα γιατί την αγαπούσα».

Ευέξαπτο άτομο και χρήστης ουσιών ο δράστης

Σύμφωνα  με πληροφορίες, ο πατέρας του 36χρονου, ήταν αυτός που του άρπαξε το μαχαίρι από τα χέρια όταν αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά του μετά την επίθεση στη σύντροφό του, στην κατάθεσή του φέρεται να υποστήριξε ότι η κοπέλα επιτέθηκε πρώτη στον γιο του.

Την ίδια ώρα, αναμένονται οι απαντήσεις των τοξικολογικών εξετάσεων, έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν το βράδυ της Κυριακής ο 36χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.

«Κλειδί» η κατάθεση της 36χρονης

«Κλειδί» θεωρείται η κατάθεση της 36χρονης, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένη, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που διενεργούν την προανάκριση.

Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο δράστης

Φρουρούμενος νοσηλεύεται και ο 36χρονος, εις βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Με πληροφορίες από iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News