Ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη: Αυξάνονται επικίνδυνα τα ποσοστά - Αποτροπιασμός από το νέο επεισόδιο με την 36χρονη (vid)

Κρήτη
Ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη: Αυξάνονται επικίνδυνα τα ποσοστά - Αποτροπιασμός από το νέο επεισόδιο με την 36χρονη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τουλάχιστον 14 μαχαιριές, με την ίδια αιμόφυρτη να προσπαθεί να ξεφύγει από τον σύντροφο της ο οποίος σε κατάσταση αμόκ μετά την άγρια επίθεση, έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα
  • Αποτροπιασμός από το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
  • Στο "κάδρο" οι αυξημένες βίαιες συμπεριφορές
  • Προβληματισμός από την παρολίγον γυναικοκτονία

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στους ειδικούς η αγριότητα πίσω από το νέο αιματηρό περιστατικό σε βάρος 36χρονης γυναίκας από τον σύντροφο της. Αν και τα αίτια της αιματηρής επίθεσης παραμένουν μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα, στο κάδρο μπαίνουν ανησυχητικές συμπεριφορές οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια ακόμη γυναικοκτονία.

Μιλώντας στο neakriti.gr και στην ΚΡΗΤΗ TV, η πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων νομού Ηρακλείου, Μαίρη Παχιαδάκη αναφέρθηκε στην δραματική αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, η οποία βασιλεύει στην Ελλάδα, με τα ποσοστά να είναι υψηλά και στην Κρήτη, καθώς πίσω από τις κλειστές πόρτες, αρκετές γυναίκες βιώνουν έναν πραγματικό εφιάλτη.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τουλάχιστον 14 μαχαιριές, με την ίδια αιμόφυρτη να προσπαθεί να ξεφύγει από τον σύντροφο της ο οποίος σε κατάσταση αμόκ μετά την άγρια επίθεση, έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα.

Η 36χρονη η οποία έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος κατάφερε να βρει τη δύναμη να κατέβει από το σπίτι και να ζητήσει βοήθεια σε γειτονικό σπίτι. Άμεσα, οι κάτοικοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News