Ξυλοδαρμός στη Γαύδο: "Τρέχει" το αυτόφωρο για τους αιρετούς, "κρύβεται" ο 41χρονος κατασκηνωτής από φόβο

Κρήτη
Ξυλοδαρμός στη Γαύδο: "Τρέχει" το αυτόφωρο για τους αιρετούς, "κρύβεται" ο 41χρονος κατασκηνωτής από φόβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον έριξαν από τις σκάλες και μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση με χτυπήματα σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι για τις πρώτες βοήθειες

«Κρύβεται» κάπου στο νησί σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr φοβούμενος για περαιτέρω προβλήματα με τους δύο αιρετούς που τους κατηγορεί ότι τον έδειραν ο 41χρονος κατασκηνωτής που εμφανίστηκε με μελανιές και εκδορές στο Κέντρο Υγείας Γαύδου τα μεσάνυχτα της Κυριακής όπως έγραψε νωρίτερα το neakriti.gr. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπεύει εντός των επόμενων ημερών να φύγει από το νησί και να μεταβεί στην Εισαγγελία Χανίων προκειμένου να ζητήσει τη συνδρομή των δικαστικών αρχών. Την ίδια ώρα οι ίδιες πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι οι δύο φερόμενοι ως δράστες δεν έχουν συλληφθεί. Ο κατασκηνωτής φέρεται να εμφανίστηκε φέροντας σημάδια πιθανόν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από μπουνιές και κλωτσιές και με το σώμα του γεμάτο εκδορές στο Κέντρο Υγείας. Ζήτησε ιατρική βοήθεια με τη συνοδεία αστυνομικού. Ο κατασκηνωτής τυγχάνει να είναι και "πολέμιος" της δημοτικής αρχής Γαύδου και διαμένει σε σκηνή στη παραλία και κατά καιρούς έχει σχολιάσει αρνητικά τη στάση της δημοτικής Αρχής για τους κατασκηνωτές «Survivors» και για άλλα θέματα που απασχολούν το νησί, ξυλοφορτώθηκε από τους δυο αιρετούς. Οι δύο αιρετοί δε συνελήφθησαν ενώ τρέχει η διαδικασία του αυτοφώρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν πολλοί αυτόπτες στο περιστατικό ωστόσο το neakriti.gr απευθύνθηκε στη Δήμαρχο Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε και παρέπεμψε για πληροφορίες στην ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό

Στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης του Δήμου Γαύδου «Τρέξε και φτάσε στην άκρη της Ευρώπης» το όμορφο νησί γέμισε με επισκέπτες και 200 δρομείς από την Κρήτη κι άλλα μέρη της χώρας. Μετά το τέλος της εκδήλωσης στη μουσική βραδιά που ακολούθησε, η διοργάνωσε μαύρισε από τον άγριο ξυλοδαρμό του επισκέπτη. Τον έριξαν από τις σκάλες και μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση με χτυπήματα σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι για τις πρώτες βοήθειες. Άγρια χτυπημένος φοβήθηκε για την ζωή του και θα κρύβεται για τουλάχιστον μέχρι να φύγει εκτός νησιού και να πάει στον Εισαγγελέα αναφέρουν οι πηγές του neakrti.gr. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται αντί για τις εισαγγελικές αρχές Χανίων να απευθυνθεί και στις δικαστικές αρχές εκτός Κρήτης όπως στην Αθήνα.

Παρών στο περιστατικό φέρεται να ήταν και ο μοναδικός αστυνομικός του νησιού ο οποίος τον μετέφερε με το περιπολικό στο Ιατρείο Γαύδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News